- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимпиада по английски език
Някой дали може да ми даде теми от общински кръг на олимиадата по английски? Благодаря предварително.
Които са били: как написахте последното изречение на последната задача, че много му се чудих с т'ва than ..
No sooner after they arrived than the party started? Не мисля, че е така, ама друго не можах да измисля...
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
някой бил ли е на областен кръг по английски 2011? ако да бихте ли ми дали ключа с верните отговори?
След no sooner, not only и някои други фрази следва обърнат словоред и плюс това според мен трябва да е в перфектно време. Така че:
No sooner had they arrived thеn the party started.
Последно редактирано от princo90 : 12-22-2011 на 09:08
Днес ни казаха резултатите. Имам 89 точки => се класирам за областен кръг, който мисля, че е на 23 февруари.
На вас съобщиха ли ви резултатите :O
До колкото знам и аз се класирам за Областния кръг . Не съм сигурна с колко точни , но все пак се класирам. Беше ми трудничка малко , но при положение ,че не бях сядала да се готвя и тн. съм доволна.
maDamn
Аз изкарах 74т. от първия проверяващ, егати гаврата... Сега чакам за втория да ми кажат какво става.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Аз не се класирам :д Не знам колко точки имам, но не се класирам. :д
10 клас съм.
Класирана съм с около 90 точки.
Тестът хич не ми беше труден,с изключение на едно-две неща,които ме затрудниха,но просто диктовките ми бъркат в здравето и оттам си намалявам резултата. Трябва да се поупражнявам на диктовки,че там ми е слабото място.