.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Олимпиада по английски език

Някой дали може да ми даде теми от общински кръг на олимиадата по английски? Благодаря предварително.

беше ли на олимпиадата по английски и трудна ли беше

Супер фен Аватара на breathless
    Които са били: как написахте последното изречение на последната задача , че много му се чудих с т'ва than ..
    No sooner after they arrived than the party started? Не мисля, че е така, ама друго не можах да измисля...
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

някой бил ли е на областен кръг по английски 2011? ако да бихте ли ми дали ключа с верните отговори?

Цитирай Първоначално написано от breathless Виж мнението
    Които са били: как написахте последното изречение на последната задача , че много му се чудих с т'ва than ..
    No sooner after they arrived than the party started? Не мисля, че е така, ама друго не можах да измисля...
    олимпиадите в различните градове бяха различни

Цитирай Първоначално написано от ve6ti4kata1994 Виж мнението
    беше ли на олимпиадата по английски и трудна ли беше
    Бях.. Аз за това исках тестове да порешавам малко..
    Иначе, да трудна ми беше.. 10 клас съм, благоевградска област.

Цитирай Първоначално написано от BoysInc97 Виж мнението
    олимпиадите в различните градове бяха различни
    Лол, съжалявам тогава, т'ва за пръв път го чувам.Това ми е първата олимпияда.

Цитирай Първоначално написано от breathless Виж мнението
    Лол, съжалявам тогава, т'ва за пръв път го чувам.Това ми е първата олимпияда.
    това е само за общинския кръг - всяко училище подготвя свой тест, на областния тестът се изготвя от РИО-то и вече на националния е един общ за цялата държава

След no sooner, not only и някои други фрази следва обърнат словоред и плюс това според мен трябва да е в перфектно време. Така че:
    No sooner had they arrived thеn the party started.
    Последно редактирано от princo90 : 12-22-2011 на 09:08

Днес ни казаха резултатите. Имам 89 точки => се класирам за областен кръг, който мисля, че е на 23 февруари.
    На вас съобщиха ли ви резултатите :O

това е само за общинския кръг - всяко училище подготвя свой тест, на областния тестът се изготвя от РИО-то и вече на националния е един общ за цялата държава

Преди е било така -в смисъл сега вече всички училища в областта получават теста за общинския кръг от РИО, а за областния кръг се подготвя от МОН.

Цитирай Първоначално написано от monini4ka Виж мнението
    Преди е било така -в смисъл сега вече всички училища в областта получават теста за общинския кръг от РИО, а за областния кръг се подготвя от МОН.

при нас не е така, защото нашият тест /ние сме ЕГ/ е различен от този на математическата и този на икономиката е също различен...вече на областния кръг се подготвя от РИО

при нас не е така, защото нашият тест /ние сме ЕГ/ е различен от този на математическата и този на икономиката е също различен...вече на областния кръг се подготвя от РИО
    Това не го знаех. Мерси все пак за инфото. :P

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    До колкото знам и аз се класирам за Областния кръг . Не съм сигурна с колко точни , но все пак се класирам. Беше ми трудничка малко , но при положение ,че не бях сядала да се готвя и тн. съм доволна.
    maDamn

Аз изкарах 74т. от първия проверяващ, егати гаврата... Сега чакам за втория да ми кажат какво става.

Аз не се класирам :д Не знам колко точки имам, но не се класирам. :д

Мега фен Аватара на Colouring
    10 клас съм.
    Класирана съм с около 90 точки.
    Тестът хич не ми беше труден,с изключение на едно-две неща,които ме затрудниха,но просто диктовките ми бъркат в здравето и оттам си намалявам резултата. Трябва да се поупражнявам на диктовки,че там ми е слабото място.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    10 клас съм.
    Класирана съм с около 90 точки.
    Тестът хич не ми беше труден,с изключение на едно-две неща,които ме затрудниха,но просто диктовките ми бъркат в здравето и оттам си намалявам резултата. Трябва да се поупражнявам на диктовки,че там ми е слабото място.
    От коя облст си, ако не е нахално?
    Ии колко грешки имаш на диктовката? ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си