.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 126
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    commando, ама той това не го разбира
    Ма как така бря? Нямаш ли от първо петрово 3:16 дълг нещо? Така хубаво щеше да ме обкръжиш с толкова много доказателства на ЛС, точно преди да признаеш че нямаш доказателства и си лъгал
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Ма как така бря? Нямаш ли от първо петрово 3:16 дълг нещо? Така хубаво щеше да ме обкръжиш с толкова много доказателства на ЛС, точно преди да признаеш че нямаш доказателства и си лъгал
    Субраздела на този форум е философия и религия. И тук може да пишат най-вече хора с религиозни разбирания и идеи. Ако не ти харесва това което се пише тук, можеш да си направиш отделен антихристиянски подраздел или раздел антирелигия където да си бълваш глупоститие безпрепятствено.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Не мога да създада такъв раздел, това не ти е reddit. А иначе още от най-старите теми има присъствие на нерелигиозни като мен и никой мод не е направил проблем никога.

Мисля че по-скоро не чувам възмущение от някакъв дисонанс между написанотоот мен и заглавието на форума, ами

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    хайде да се върнем на темата, не смятате ли че има разлика между това някой мъж да кара жена да прави неща, които не са и приятни, и, това когато жена(-та) сама иска нещо от някой мъж?!, същото и ако/когато по същият начин жена насилва мъж?!.....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    хайде да се върнем на темата, не смятате ли че има разлика между това някой мъж да кара жена да прави неща, които не са и приятни, и, това когато жена(-та) сама иска нещо от някой мъж?!, същото и ако/когато по същият начин жена насилва мъж?!.....
    Къде я намери тази разлика, бе, човеко ?!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Честно казано и аз не намирам такава, а за разбера какво точно се пита в математическия израз по-нагоре, ми бяха нужни поне 5 прочитания. Ще се радвам, ако npp поясни какво има предвид и защо мисли така.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София
    Разликата е във физическата сила, респективно в големината на хематома която ще ми остави един "мъж" ако посмее да ме цапне. Моят маникюр обаче и способността ми да дращя, и хапя, явно уравновесява физическите ми сили спрямо един мъж /поне според npp/.

Мега фен
    имах предвид разликата между любов и насилие, между това когато мъж насилва жена, и, когато мъж обича жена, и респективно същото но жена към мъж.....

Аз пък смятам, че любовта може да се изразява и с бой/плесници. Когато не можеш да се нарадваш на някого, не ти ли иде да го счупиш от бой? Да го задушиш в пазвата си от любов. Например "Ще те наритам от любов!".
    Шегувам се, бе.
    Има разлика, разбира се, как може да сравняваш насилие с любов?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Къде я намери тази разлика, бе, човеко ?!
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Честно казано и аз не намирам такава, а за разбера какво точно се пита в математическия израз по-нагоре, ми бяха нужни поне 5 прочитания. Ще се радвам, ако npp поясни какво има предвид и защо мисли така.
    Разликата е във физическата сила, респективно в големината на хематома която ще ми остави един "мъж" ако посмее да ме цапне. Моят маникюр обаче и способността ми да дращя, и хапя, явно уравновесява физическите ми сили спрямо един мъж /поне според npp/.
    Аз пък смятам, че любовта може да се изразява и с бой/плесници. Когато не можеш да се нарадваш на някого, не ти ли иде да го счупиш от бой? Да го задушиш в пазвата си от любов. Например "Ще те наритам от любов!".
    Шегувам се, бе.
    Има разлика, разбира се, как може да сравняваш насилие с любов?
    що тогава бързахте да пишете онези неща по-горе (в-)се едно че не разбирате?!.....
    Последно редактирано от npp : 12-28-2011 на 14:50

Просто това е все едно да сравниш плъх с минотавър и дъвка с пържола.
    Пази моториста !!!

Мега фен
    Просто това е все едно да сравниш плъх с минотавър и дъвка с пържола.
    дори и да сте невярващи/нерелигиозни/неокултисти, ако (започнете) така (да) се обхождате и в вярата, тогава няма да бъдете по-добри от всеки един верчески/духовен беззаконник, а иначе бързате да хулите вярващите.....

Evropeiski, правиш впечатление на неосъзнат гей. Друго възможно обяснение, което имам за постовете ти е, че си големния враг на човекът паяк - чехльо.

^

The Bird of Hermes

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    дори и да сте невярващи/нерелигиозни/неокултисти, ако (започнете) така (да) се обхождате и в вярата, тогава няма да бъдете по-добри от всеки един верчески/духовен беззаконник, а иначе бързате да хулите вярващите.....
    Whaaat the fuck ?
    Бе, не ти ли писна да праскаш постове които само ти си разбираш ?
    Да не би да познаваш мен и моите дела, че да правиш заключения кой е добър и кой лош ?

Мега фен
    Whaaat the fuck ?
    Бе, не ти ли писна да праскаш постове които само ти си разбираш ?
    Да не би да познаваш мен и моите дела, че да правиш заключения кой е добър и кой лош ?
    не те познавам, а и няма как да те позная, след като само истинският Господ Бог познава Истинското аз на всеки един човек/одушевено, така че аз въобще не знам/нямам представа/не съм сигурен относно теб, защото не съм нито Бог, нито Господ, а просто човек.....

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Дъщери, мои уважавайте батковците, които решат да се излъжат с вас ... те ще ви се отблагодарят по приятен за тях начин, и неприятен за вас след време, когато те ще са избягали надалеч, а вие ще си скубите косите
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Като видях макаронаудушвач, реших и аз да си вляза в готиния акаут и така сме много готини ястия. Ама, няма да ви кажа кой съм.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от GurmqshtaLiutenica Виж мнението
    Като видях макаронаудушвач, реших и аз да си вляза в готиния акаут и така сме много готини ястия. Ама, няма да ви кажа кой съм.
    Аве всички знаят че си там кюфтето, наденицата, кебапчето, к'во се правиш на луд.

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Цитирай Първоначално написано от GurmqshtaLiutenica Виж мнението
    Жълъд**ач ти ли си ?
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Не.

десетбуквидесетбукви

двата пола взаимно се допълват . Женската шакти колкото и да е движеща , не може да се прояви съзидеталността и без мъжкото начало . Така че нито единия нито другия пол е по-важен. Освен това всеки бог се изобразява винаги със половинката си .Когато мъжа и жената не се рзбират значи не са си половинките (Според мита човешките души се появяват по двойки )и е по добре да се разделят отколкото да се прибегне до тупалки .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от perfect_stranger Виж мнението
    двата пола взаимно се допълват . Женската шакти колкото и да е движеща , не може да се прояви съзидеталността и без мъжкото начало . Така че нито единия нито другия пол е по-важен. Освен това всеки бог се изобразява винаги със половинката си .Когато мъжа и жената не се рзбират значи не са си половинките (Според мита човешките души се появяват по двойки )и е по добре да се разделят отколкото да се прибегне до тупалки .
    "шакти" е сатанинска сила изразена най-вече под формата на сексуалната демонична сила "кундалини", които заедно с т. нар. "аум" са били причина за най-малкото много от караниците и тупалките по света, които са си разменяли мъже и жени, като все пак жените са били по-слабите, поради което са били по-уязвими и по-подтискани/угнетявани, наистина това е било/беше много несправедливо спрямо тях, а главният причинител на дискриминацията/експлоатацията е човешката религия.....

Ти знаеш ли какво е "аум".Какво знаеш изобщо за индуизма форумен трол и спамер изобщо .Невеж си и глупав както масата и такъв ще си останеш . И най вече виновна е тъпотията на такива като теб ,които нападайки другите религии довеждат до конфликти .Секса е сливане на божествените енергии .Затова не може нито единия пол да доминира.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от perfect_stranger Виж мнението
    Ти знаеш ли какво е "аум".Какво знаеш изобщо за индуизма форумен трол и спамер изобщо .Невеж си и глупав както масата и такъв ще си останеш . И най вече виновна е тъпотията на такива като теб ,които нападайки другите религии довеждат до конфликти .Секса е сливане на божествените енергии .Затова не може нито единия пол да доминира.
    "аум" е едно сатанинско същество, а сексът е просто консумация, а не някакво си сливане на някакви си енергии.....
    Последно редактирано от npp : 12-30-2011 на 22:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си