- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Мъже, уважавайте жените си! Отношения мъж-жена.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Субраздела на този форум е философия и религия. И тук може да пишат най-вече хора с религиозни разбирания и идеи. Ако не ти харесва това което се пише тук, можеш да си направиш отделен антихристиянски подраздел или раздел антирелигия където да си бълваш глупоститие безпрепятствено.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Не мога да създада такъв раздел, това не ти е reddit. А иначе още от най-старите теми има присъствие на нерелигиозни като мен и никой мод не е направил проблем никога.
Мисля че по-скоро не чувам възмущение от някакъв дисонанс между написанотоот мен и заглавието на форума, ами
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
хайде да се върнем на темата, не смятате ли че има разлика между това някой мъж да кара жена да прави неща, които не са и приятни, и, това когато жена(-та) сама иска нещо от някой мъж?!, същото и ако/когато по същият начин жена насилва мъж?!.....
Честно казано и аз не намирам такава, а за разбера какво точно се пита в математическия израз по-нагоре, ми бяха нужни поне 5 прочитания. Ще се радвам, ако npp поясни какво има предвид и защо мисли така.
имах предвид разликата между любов и насилие, между това когато мъж насилва жена, и, когато мъж обича жена, и респективно същото но жена към мъж.....
Аз пък смятам, че любовта може да се изразява и с бой/плесници. Когато не можеш да се нарадваш на някого, не ти ли иде да го счупиш от бой? Да го задушиш в пазвата си от любов. Например "Ще те наритам от любов!".
Шегувам се, бе.
Има разлика, разбира се, как може да сравняваш насилие с любов?
Evropeiski, правиш впечатление на неосъзнат гей. Друго възможно обяснение, което имам за постовете ти е, че си големния враг на човекът паяк - чехльо.
^
![]()
The Bird of Hermes
Дъщери, мои уважавайте батковците, които решат да се излъжат с вас ... те ще ви се отблагодарят по приятен за тях начин, и неприятен за вас след време, когато те ще са избягали надалеч, а вие ще си скубите косите
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Като видях макаронаудушвач, реших и аз да си вляза в готиния акаут и така сме много готини ястия. Ама, няма да ви кажа кой съм.
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
двата пола взаимно се допълват . Женската шакти колкото и да е движеща , не може да се прояви съзидеталността и без мъжкото начало . Така че нито единия нито другия пол е по-важен. Освен това всеки бог се изобразява винаги със половинката си .Когато мъжа и жената не се рзбират значи не са си половинките (Според мита човешките души се появяват по двойки )и е по добре да се разделят отколкото да се прибегне до тупалки .
"шакти" е сатанинска сила изразена най-вече под формата на сексуалната демонична сила "кундалини", които заедно с т. нар. "аум" са били причина за най-малкото много от караниците и тупалките по света, които са си разменяли мъже и жени, като все пак жените са били по-слабите, поради което са били по-уязвими и по-подтискани/угнетявани, наистина това е било/беше много несправедливо спрямо тях, а главният причинител на дискриминацията/експлоатацията е човешката религия.....
Ти знаеш ли какво е "аум".Какво знаеш изобщо за индуизма форумен трол и спамер изобщо .Невеж си и глупав както масата и такъв ще си останеш . И най вече виновна е тъпотията на такива като теб ,които нападайки другите религии довеждат до конфликти .Секса е сливане на божествените енергии .Затова не може нито единия пол да доминира.