- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Оф ученици
 Отговор в тема
 Отговор в тема

ха.. то и аз мислех,че към 300 ама.. зависи в кой град. : )
В колкото по-голям - толкова по-висока заплата. Но всеки град си има стандарт, така че нещата са изравнени що годе. Примерно с Мартин като сме говорили.. там да речем се хващаш на няква работа и взимаш 600 лв заплата, но автобуса ти е левче, кафето от автомат ти е 60 ст. , колата по кафетата ти е 2лв.
а тук работиш за 300 ама автобуса е 70 ст. (миналата година беше 50), кафето ти е 30 ст., а колата в кафене 1 и 40..
И да , учителите взимат пари.
Не ги гледайте, че само хленчат и ходят с еднакви дрехи по цели месеци. Много са си добре даже..
Все пак зависи какво си купуваш, аз сега обикалям по кафета с колеги ама после на работа едва ли ще тичам всяко междучасие
ТИ юе взимаш повече даже ве като им духаш на учениците
6б3З10
Ти ако още от сега мрънкаш, не знам какъв даскал ще станеш, преподавателя трябва да е наясно със себе си, за да вдъхва респект у учениците и да им създадава чувството за уважение към институцията и държавата. И чак след това идва ред на преподаването, което става доста лесно, когато учениците ти вярват.
ако искат висока оценка им пикай в устите и по лицето
6б3З10
ако искат висока оценка ще трябва да си седнат на дебелите дупенца и да учат
хах то сигурно няма да е чак толкова зле да си учител
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

охх, ако миминко ми беше даскал по математика или БЕЛ сега да имам плътно 6
Е, не може всички да имат висока самооценка

Е пък на мене математиката ми куца
Нас с миминко са ни образовали/образоват едни и същи професори, следователно няма как да е по математика
аз сега ще повтарям докато Наско не стане даскал
Creative Technologie
ще повтарям годината господине
Creative Technologie
полЪскан съм ама не знам в кое даскало ще преподавам
Отдавна е късно да се отказвам, ама в най-добрия случай ще записвам магистратура