- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса - Desperate Housewives
Здравейте ! Неска съвсем случайно видях ето тази преса - http://www.lidl.de/de/Haarpflege/DES...rglaetter-HC23 - в каталог на LIDL и ме заинтригува , още повече че е свързана с моя любим сериал :Р Майка каза , че са немски продуктите и може да е надеждна, но въпросът ми е имали някой , който е ползвал тоя модел и е доволен ? :Р Да знам дали да се насочвам към нея , или към нещо на Rowenta , Bellissima ,Philips , Brown ? Въсщност ако може да ми препоръчате някой модел , придружен със снимка ще е много добре :Р
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Колко пари можеш да отделиш? Аз съвсем скоро си взех една страхотна на Ремингтон
Ето я: http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...ton-s6500.html
Нещо невероятно е !!!
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
http://www.teenproblem.net/forum/sho...9E%D0%A1%D0%90
аз също имах ремингтон, добре изправяше, но тя по принцип се водеше, че може да прави и хубави къдрици, аз за това и си я взех, но не успях да се справя с къдренето, изнервих се и я подарих на една приятелка![]()
аз имам на ровента liss and curl и съм мн доволна ама е по-скъпа. 4увала съм също за една на филипс hp 8310 а тази за пръв път я 4увам и не съм я виждала никъде
според мен продуктите на известни филми, серияли и други от сорта се продават повече заради марката, от колкото заради качеството, по добре заложи на марки като Rowenta и Bellissima
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Току-що си я купих, защото старата ми се развали и ми трябваше бързо нещо евтино. Изправих се точно преди 15 минути и честно казано останах доволна. Загрява адски бързо и има различни степени. Като за парите си е отлична.
И аз реших да рискувам и си я взех.Не е от много скъпите,перфектно 35 лв,пък и като се изправих останах много доволна.Успях даже и да се накъдря и резултатът също много ми хареса. (:
Ами хайде да ми кажете дали издържа .. защото моята коса е чуплива и АБСОЛЮТНО винаги се накъдря след като съм се изправила и супер много се нервя слагам нормално количество лак и пак същата работа ..
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Аз бих си взела нещо по-евтино на някоя по-известна марка.Залагам повече на качеството.Но решението изцяло зависи от теб.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Бих те посъветвала по-добре да се насочиш към някоя по-известна марка... Примерно Ремингтън или Белисима... там поне ще си сигурна, че дори и да не дадеш кой знае колко пари, пресата ти пак ще си върши идеална работа...
Една моя приятелка я имаше и не остана особено доволна защото косата и не е лесно податлива!Съветвам те както и другите момичета по-горе да заложиш на по известна марка![]()
При мен издържа доста,но моята коса си е права и й трябва много малко изправяне.Но пък и когато се накъдрих пак ми издържа дълго време.
И все пак-ако ти е по-чуплива и къдрава,може би трябва да заложиш на нещо друго.
Вчера си я взех и веднага тичам да я пробвам :Д
Та значи косата ми е къдрава и я изправих без проблеми даже пробвах и една къдръчка да направя..перфе е!
Здравейте,в момента я има същата преса в LidlЧудя се дали да си я взема,какво ще ме посъветвате ?
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
В Карфур преди няколко дни имаше по-хубава за 18 лева. По-високи й бяха ватовете.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Попринцип косата ми е изключително чуплива и не държи много. Имам въпросната преса, купих си я още зимата и съм изключително доволна..едно изправяне и поне 2 дена ми е перфектно права : )) аз лично съм много доволна и я препоръчвам с 2 ръце
Значи казвате да си я взема,защото моята преса се развали,а косата ми е доста чуплива и е от така наречените непокорни коси тоест не е от податливитеНо цената в момента е много изгодна и може би ще я взема
Както виждаш има доста различни мнения. ЛИЧНО АЗ съм много доволна - къдря се и се изправям без проблем.
Ами в момента пресата е на цена от 29.99 лв.Аз съм от Пловдив и не съм сигурна,че я има навсякъде,защото тук е останала от миналата година,когато е била в продаждаИначе става и за къдрене
Аз я имам и също останалите неща от комплекта - сешоар и маша съм и мнооого доволна от тях!! <3 (Desperate Housewives)
А може ли някой да качи снимка на след изправяне на косата с въпросната преса ?![]()
Ама тази преса има ли я още в ЛИДЛ?