.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Спонсор

Повече от фен

Спонсор

Здравейте, момче съм от едно много бедно градче и съм от семейството на не дотам заможни хора. Преди около 2-3 седмици ми хрумна една идея, която е в сферата на електричеството. Идеята ми е много добра и много лесна и иновативна но нямам възможност да си позволя да закупя материалите за да осъществя идеята си Та въпроса ми е как може да си намеря някой спонсор на който да му обясня идеята ми и ме спонсорира с някакви си 100 лева. След това му гарантирам, че при осъществяването на проекта ми ще си ги възвърне че и отгоре. Не мога да си кажа идеята тук защото всеки който има пари може лесно да я осъществи и да обере славата и парите... моля за помощ.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Хаха,направо ме разби брат,честно .. Евала
    Дано само идеята ти е законна.

Повече от фен
    Напълно законна е!

Аз мисля,че някой няма да те спонсорира(поне няма да е такъв на когато са му мили парите,трябва ди някой богаташ,а те също не дават )

Мисълта ми е,че ти по никакъв начин не можеш да докажеш,че ще успееш да върнеш тези пари(че и отгоре викаш)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Holyshit е прав, донякъде. Това не означава, че трябва да провисваш нос. Нямаш ли приятел, роднина, учител, някои, с когото да споделиш и да ти помогне?

Повече от фен
    обсъдих го с госпожата ми по електротехника и пари за частите няма от къде да взема, наще никакви пари не ми дават а нямам приятели или някой роднина дет да се навие да ми помогне треба да е някой който поне малко разбира от електротехника че да ми помогне и да ме спонсорира.

Ето,че нанизваме пъзела лека по-лека.Появи се нов елемент - "да разбира от електротехника"
    То не да те спонсорира,ами ти ще трябва да му платиш,ама както и да е ^^

Повече от фен
    идеята ми не е за космическа совалка... не му е нужно кой знае какво за да разбере че това ще стане. Брат ако нямаш как да ми помогне не спами моляте.. с нищо не ми помагаш..

Пиши в друг форум. Не смятам, че някой тийн го интересуват тези работи и би дал от собствения си джоб + това 90% всеки си мисли, че си измамник.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Ти си яко във филма а? :Д Няма кой да те спонсорира за осъществяване на идея, която не е сигурно че ще излезе на пазара... хаха Събирай кинти и по 20 стотинки на ден да събираш, пак ще събереш... Като искаш толкова много да те спонсорират пиши донякъде.. Кво пишеш в Тийнпроблем аахахаа..

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    А защо не пробваш да си събереш пари... намери си работа примерно... Постоянна, почасово...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си