.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Къде сме пътували и къде искаме да отидем

Здравейте,мацки и момчета!
    Не видях подобна тема,затова отварям такава.Споделете ваши мечтани места за пътуване и къде вече сте били в България и в чужбина. Аз съм била на различни места,но моята мечта е Тайланд.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз съм обиколила почти целия свят Франция, Русия, Македония, Румъния ,Италия ,Германия, Дубай ,Сингапур ,Австрия Португалия ,
    Турция, Гърция, Египед ,Испания Босна и Херцеговина ,Сащ ,Канад (живея там ) Тибет, (много беше гадно) Индонезия, Индия Исландия ,Ирландия, Швейцария, Белгия ,Австралия, Нова Зеландия, Куала Лампур, Малайзия, Барбадос , Карибите , Ню Йорк Америка , Хавайте

Иначе много ми се иска да отида в Китай , Япония
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Във варна съм ходил 3 пъти и там е супер яко... последния път яко се насвятках там и не помня много... иначе е мега яко... варна рлз... И в малко търново е мега яко помня в 10 клас като ходихме с класа как носихме един трабант ходил съм също в Хасково, Сливен, Стара загора и шумен... извън БГ не съм излизал засега ... мечтая да отида в Германия по точно в Мюнхен и да посета музея на БМВ... Германия ми е любимата страна... нямам търпение да отида !!!
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 12-21-2011 на 18:02

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Италия, Франция, Белгия, Украйна, Холандия, Чехия, Унгария, Англия, Люксембург, Сан Марино, Турция, Швейцария, Австрия и Лихтенщайн, но бих искала много да отида в Германия, а от по-екзотичните места може би Куба, Тайланд и Дубай

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    ььмм... спамммммммммммммммммммммм

В България не съм пътувала много, но миналата година ходих в Италия (Венеция, Падуа и Верона <3 ).
    Искам да ида:
    - Лондон
    - Париж
    - Ню Йорк
    - Дубай, Абу Даби
    - Калифорния
    - Маями
    - Ел Ей
    - Отново Венеция <3
    - Тоскана
    - Лион
    - Дъблин
    - някъде в Япония
    и още мноооооооооого
    Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)

http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
    ^
    Whatever they said =)

Banned Мега фен
    България съм я обиколила почти цялата..ходила съм в Гръция,Турция... за малко да отида и в Чехия,но не ме пуснаха,а там наистина искам да ида -особено в столицата Прага ! колкото до други страни.. честно казано искам да обиколя целия цвят.. като първо най-вероятно ще ида във Франция,Германия,САЩ,Канад и на там ще му мисля ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си