- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем на Виши - отмива ли се ?!
ЗДравейте момичета (и момчета, ако има)! В събота ходих да си купя обичайния крем на Виши - http://static1.framar.bg/product/201...04844vishi.jpg и като се прибрах ми бяха сложили една брошура и там пишеше за същия крем, че се отмивал :O Никъде другаде не виждам (доколкото разгледах из гугъл) да пише, че се отмива (е, не търсих много обстойно, но прегледах няколко български и няколко чужди сайта) и аз не го правя ? Според вас трябва ли ? В крайна сметка май ще сменя крема ..
Ето и снимка на част от брошурата:
http://prikachi.com/images.php?images/736/4167736e.jpg
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Аз си го взимам от миналата година и не го отмивам - по едно време в сайта им пускаха клипове на хора с проблемна кожа, които са се снимали всяка сутрин докато ползват крема. Първо се миеха и после го нанасяха, нямаше отмиване...сякаш![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Аз съм ползвала около 2 години този крем и никога не съм го отмивала също. Не съм забелязала да ми прави нещо на кожата-не ми излизаха пъпки или обриви, но в крайна сметка го смених, защото не беше за моята кожа.
Everything changes, but beauty remains ...
Мислите ли, че е грешка в брошурата ?
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ама той е дневен хидратирaщ крем...не би трябвало да си миеш лицето след неговото нанасяне...мое мнение![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Преди го използвах доста дълго време и никога не съм го отмивала. Мисля, че брошурата е правена от някой малоумник.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.