- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за Далацин Т
Калпазанка, много ми е важно да ми обясниш къде точно забеляза нервен изблик? Спокоен пост , обяснения, няма обиди, няма нищо...Интересно, много искам да ми обясниш?! Също ми е важно да разбера кои са тия лекари с дипломи, които влизат тук? И най-конкретно нейният лекар влиза ли тук, защото само неговото мнение е важно- той е изписал лечението, видял е наживо пъпките, състоянието на кожата..По нет-а как ще стане със съвет за лечение? Преглед няма как да и направят, а това е кожа, индивидуално е.
И най-вече, ако тук влизаха наистина лекари, то те щяха да ти обяснят колко е опасно да се прави лечение с антибиотици по съвети от форуми.
Последно редактирано от teddybearMV : 12-27-2011 на 13:45
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мила, този форум го знам откакто сестра ми влизаше тук някъде през 2004-2006 година. И добре помня за онзи случай в който на едно 11 годишно момиче му бяха казали, че гърдите му ще порастнат с хормонални лекарства и цялата верига от проблеми, които предизвика това. Имаше даже и правило, което забраняваше форумното самолечение и препоръчване на лекарства, та камо ли антибиотици. И сега си седим с нея и си говорим точно за тези неща.
Който си мисли, че може да се лекува по съвети от форумите да го каже на някой лекар, да видите каква е реакцията.
По форуми можете да си препоръчате фризьорски салон, но не и схема за лечение с локален антибиотик. Лечение и съвети за лечение- само от лекари, за да не си чукате после главите като стане някоя беля.
Тук никой не изписва схеми. Никой не дава акъл какво да се пие. От мухата правиш слон. Темата е за едно, ти разтакаваш локуми за друго. Обобщаваш доста обширни теми и всичко остава криворазбрано. Никой няма да спори просто за такива глупости.
Със здраве! Весели празници!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Момиче, разбери, тя пита дали след клиндамицина да маже друг крем, не пита за схема за лечение. Плюс това в аптеката няма да й дадат клиндамицин без рецепта. Така че излишно и ненужно раздуваш въпроса.
Лекарите тук са batkodoki и DrSmurph. Който иска, се обръща към тях.
Стига ни ангажира вниманието и отклонява темата, ако обичаш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!