- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- тийнедйджъри с характер
Всъщност има два вида учители.
Първи вид - Такива, които просто си предават урока и не им пука кой го е разбрал.
Втори вид - Такива, които гледат всеки да е разбрал по нещо и не им пука за кой път предават урока.
Има много учители, които им пука за учениците и много за които не им пука. Ако си учиш по предмета никога няма да имаш проблеми, просто взаимоотношенията ще са ви само в учебен план и не мисля, че ще има проблеми. Аз също имам проблеми с някои госпожи, но аз съм си виновен, ако си учех редовно по предмета и не лафех на госпожата неща различни от учебния план нямаше да ги има тези проблеми. Нещата са такива, каквито си ги направиш.![]()
хаха .. защото учетилите мислят че са някфи дет могат всичко и всички да командват като те заплашат че ще кажат на мама и тати какво говориш или прариш или че ще ти намалят оценката .. не приемат някой да им се противопоставя и когато някой го направи .. не незнаят какво да напраят .. и веднага някфи го намразват .. се той е виновен а - у .. само защото характера му е по - свободен .. :Д:Д
Учителите са такива, защото 90% от децата са пълни лекета, които се мислят за голямата работа. Не ги ебе да научат нещо, а само да отидат до училището за да се изфукат с дрехите, телефоните и др глупости купени им от родителите. Голяма част от децата, на които родителите са по заможни са тотални лекате и нямат никакъв респект и уважение към по възрастните. Ти авторке показваш също много плоско и ограничено мислене с 2-рото си изказване. Деца с характер в днешно време до голяма степен са деца дето само си отварят устите без да казват нищо съществено.
Какво са ви виновни учителите,че повечето тинейджъри са малки ла*нца,с извинение?! Ако знаеш как да изразиш КОМПЕТЕНТНОТО си мнение,а не просто да се заяждаш със хората,които се опитват да те научат на нещо,всички ще те харесват.От друга страна,ако не те харесват,но си учиш по предмета,пак ще си имаш оценките,защото противно на всеобщото мнение,повечето учители са доста обективни.Виж,ако тинейджъри с характер за теб са арогантните боклуци,които унижават учителите,това вече е твой проблем.
Хаха, видях си мнение отпреди година и адски много му се накефих. I'm so goddamn smart.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Toва е казано, по много различен начин от различна гледна точка и в пр. Мисля, че по тази тема има да се пише(говори) доста, понеже при всеки е било различно, различни даскали (сигурно има и които са еднакви) . Та щом да пуснеш такава тема значи трябва да имаш някакъв проблем с твоите учители
Ти ни кажи
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Защото възрастните мразят келешчета който още миришат на мляко, да се правят на отворени и мн големи
Много тийнейджъри с характер има. Въпросът е колко си го показват. Защото,според мен, е напълно нормално учителите да се дразнят на някакви мамини синчета и дъщерички, които просто са в училище, защото са си надвишили позволения броя на извинени отсъствия. Ако си използваш за правилните цели потенциална, даже ще те насърчават. Но като цяло зависи адски много от характера, както на учителя, така и на ученика.
Това за изказването на мнението и т.н е вярно за доста от учителите. Например в старото ми даскало госпожата по БГ , само гледаше да изложи даден ученик пред класа - най-малкото в час.Не говоря само за себе си ама изобщо за целия клас. Имаше си 1-2 любимци и тях не ги , а другите ги правеше на 2 ст... в общи линии си изкарваше яда върху децата
Всяко дете си има характер, което усъвършенства през годините. Едни ясно показват характера си и умението да го отстояват, а когато някой такъв, се изпречи и противопостави на мнението на преподавателите - те започват не да ги мразят, но не ги харесват особено. Защото по - скоро смятат, че ще им навредят по един или друг начин, поне така смятам.
то вярно, че има такива учители, ама не са много, предвид обстоятелствата е по-вероятно на ученика характера да е "устат"... тъй че темата си е тъпичка....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Един кадърен учител едва ли би намалил оценката на някой, който по възпитан начин е изказал мнение . Има много лайненца, който са нагли и се мислят за много готЕни като почнат да се отварят на учителя . Друг е въпроса, че има некадърни учители, който не стават за тая работа и са пристрастни и се заяждат, с този който има различно мнение. Моята класна е много точен човек и дори на пишлемета, които са нагли не казва почти нищо. А пък госпожата ми по БЕЛ изобщо не харесва някой да не е на същото мнение, но не му намалява оценката ..
така че си зависи за какви тийнеиджъри става въпрос и къв е учителя който седи срещу тебе
Как свързахте тийнейджърите с характер с телефони и маркови дрехи? Какво е общото? Характера от кога е равен на финансовото положение? А за това кой лигав и кой не, хм. Това, че исказвам мнението си или разсъждавам по различен начин от учителя не значи, че съм лигав, леке и т.н.
О, боже. Я, свиквайте. Ако сега се жалвате, където още има на кого да се оплаквате, можете да викнете родителите си и можете да идете на повишителен с комисия, където да се оспори мнението за дадена оценка, хич не ви виждам в университета. Още първата година ще се сблъскате с поне 2ма, ако не и повече преподаватели, които ще се отнасят с вас като с последни дупки на кавала и ще ви режат по всевъзможни причини от типа на: "Днес не съм в настроение, колежке."
Впрочем, напълно съгласна съм с jghgh, Пантерата и draid. Обикновено тези с характера са разни разлигавени глезли/глезльовци, които са свикнали да се репчат и налагат навсякъде. Идеята на училището е да ви научи на етикет, на уважение и на това, че има системи, важащи дори над вас. Поне една от идеите му. Много рядко съм срещала такива велики личности с характер, спорещи по интелигентни теми с учителите, защото повечето въобще не мислите над това, което се преподава. Ако пък заспорите баш по темата на часа, тия учители на ръце ще ви носят. С адски редки изключения.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()