.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Голям фен Аватара на stelit0
    Вижте ни днешното образувание,учителите на който за нищо не им пука освен кафенцето...гледат само да си изпеят урока и да излязат.Това ли е преподавател? А защо даскалите си избиват комплексите пред децата? Само защото тя е с телефонче от 20 лева и с едни и същи дрешки всеки ден от на баба ми времето,а някой от децата вадят телефонче маркови дрешки а-у.. знаят че в обществото никой не ги смята за нищо, а пред децата могат да командват..и ако някои им се противопостави го нарочват. Не мисля,че е правилно.Също така мнението на учителя за детето да влияе на оценката е адски грешно..
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Темата е много обширна и може да се разгледа от всички страни, в т.ч. и от тази на самия учител. За да я пускаш, очевидно си се сблъскал/а с проблема и на първо време гледай да успееш да оправиш нещата с проблемните за теб учители. Учителите могат да презират и боб яхния, но това не означава, че няма да го ядат, ако им е поднесен като единствена възможна опция. Като съвет ти препоръчвам да отстояваш характера си, защото ако поставиш на везни достойнството си и няколко бележки и забележки, нещата стават ясни. Гледай да не прекаляваш, разбира се

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stelit0 Виж мнението
    Вижте ни днешното образувание,учителите на който за нищо не им пука освен кафенцето...гледат само да си изпеят урока и да излязат.Това ли е преподавател? А защо даскалите си избиват комплексите пред децата? Само защото тя е с телефонче от 20 лева и с едни и същи дрешки всеки ден от на баба ми времето,а някой от децата вадят телефонче маркови дрешки а-у.. знаят че в обществото никой не ги смята за нищо, а пред децата могат да командват..и ако някои им се противопостави го нарочват. Не мисля,че е правилно.Също така мнението на учителя за детето да влияе на оценката е адски грешно..
    Само дето не всички ученици вадят "телефонче маркови дрешки а-у. Много глупаво е да се смята за тийнейджър с характер само този, който е доста добре подсигурен материално от своите родители.

Това за сравнението с телефона от 20 лв. е доста неумесно, ако говорим за всички училища в България. Ако говорим за някое СПТУ, селско училище или западнал техникум - да, но глобално - абсурд. Пък дори и СПТУ да е, няма учител, който да получава малка заплата - почти всички получават добри пари. И не е вярно, че гласът им не се чува - напротив - нямаше реален повод преди няколко години за стачка - но направиха такава - и сега си получават заплатите. Но това е съвсем друга тема.

Вярно е, че има преподаватели, които си избиват комплексите и имат лично отношение спрямо ученици, но за това е виновна цялата ни образователна система - която е устроена по начин не да се учи, а да се изкарват оценки. Не да имаш знания, а да имаш някакви оценки. Въпрос към автора на темата: кажи ми какъв тип хора са тези "характерните" (т.е. тези прословути "тийнейджъри с характер"), за които става въпрос? (аз имам предположение, но ще го оставя за себе си - за да не се получава монолог поне на този етап).

Мега фен Аватара на Chacho
    @Lucho, повод за стачка имаше и това се вижда в кадърността на учителите и най-вече на тези, които ще стават учители.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от stelit0 Виж мнението
    Toва е казано, по много различен начин от различна гледна точка и в пр. Мисля, че по тази тема има да се пише(говори) доста, понеже при всеки е било различно, различни даскали (сигурно има и които са еднакви) . Та щом да пуснеш такава тема значи трябва да имаш някакъв проблем с твоите учители Ти ни кажи
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си