- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- тийнедйджъри с характер
С приемера си за телефончетата и марковите дрешки далеч не визирам себе си.Не се смятам за разглезена..даже изобщо.Честно казано от малка ме държат доста изкъсо и не съм от тези дето харчат паричките на мама и тати в мола.Обаче продължавам да си държа на мнението,че повечето от днешните учители за нищо не стават.Не им пука какво ще научат учениците..нали после трябва да вземат пари за частни уроци.Също така не смятам за "деца с характер" тези, който се отварят на учителите за газарията.Говоря за тези който си имат лично мнение и принципи. Не мога да говоря за другите училища,но тези в който аз съм била учителите са под всякаква критика, занимават се с клюки и си клатят краката по цял ден. Нарочват децата,който не са съгласни с тях и нон стоп се заяждат с тях. Много уважавам тези, който си преподават уроците и не се занимават с глупости,но тези , който се праят на много интелигентни,а всъщност за по тъпи и от радиатор ..как да ги уважавам?Как да се държа с някой комплексар?
П.П каквито и да са учителите продължавам да си уча уроците без да се влияя от това, но такива безмозъчни и комплексирани същества ти убиват вясякакво желание...
Последно редактирано от stelit0 : 12-23-2011 на 20:06
Първоначално написано от amk933
Учителката по Английски език от 8-ми клас.... тая гадина като спря да ни преподава здрасти не казваше по коридорите...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011