- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката изневяра ли е за вас?
Да
Не
Въпроса става ясен от заглавието, а повода да пусна тази тема, е че днеска като се разговорихме с моя стана дума за изневяра при което аз му казах " за мен повече от приятелска прегръдка и максимум целувка по бузата е изневяра " а той ми заяви, че за него целувка ( по устните ) не е изневяра ... Когато го попитах "добре де, а бившата ти как прие тоя факт, че за тебе целувката не е изневяра" ми отвърна, че за бившата му това не е било проблем и че и че той се целувал и с други ( за нея не знам не попитах ), понеже цитирам - " целувката била израз на много неща - флирт, приятелство, благодарност, секс и тн." ... А аз си бях пълният шах с пешката ... В крайна сметка се разбрахме никакви целувки с други, тоест направи компромис заради мен.
Но искам да чуя и вашето мнението относно изневяра ли е целувката
Вие сте![]()
Последно редактирано от DragonLady : 12-21-2011 на 23:01
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Естествено, че е изневяра. Целувката по устните си е вид интимност, между двама души.
И според мен е изневяра.Целувката си е признак на интимност,близост,желание.
съгласна съм, че е изневяра.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Поне се успокоих, че не само аз мисля толкова старомодно и консервативно![]()
ЦЕЛУВКА, ПРЕГРЪДКА И СЕКС ЗА ЕДНА ВЕЧЕР НЕ СА ИЗНЕВЯРА!!!! Изневяра са чувствата. Една връзка паралелно с друга. Това е изневяра, не моментното желание.
За мен специално целувката си е изневяра, която има малко по малко тежест от секса. Но завси и каква ще е целувката де. Ако е с език си е чиста изневяра и другото са си просто оправдания. Виж ако е някаква бърза целувка без език по някакъв повод или празник или пък просто за здрасти може би не е, но ако не е по бузите, а по устата и това отива понякога към флирт, което значи че човек трябва все пак да си е с повишено внимание при такава ситуация.
Това малко ми прозвуча като вчера в Столичани в повече. "Не е изневяра с чужденец,не е изневяра и с българин дошъл си от чужбина,не е изневяра секс за една нощ,не е изневяра целувка, не е изневяра ако не ви хванат....с една дума пълни оправдания.
За целувката си казах мнението,прегръдката не е стига да не стане така че да не може да се пуснете, а секса за една нощ си е пък чиста пълна и голяма изневяра...
Последно редактирано от Niakoitam : 12-22-2011 на 12:06
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Зависи от зависи. Ако имат чувства един към друг бих го приела за изневяра.
Същото важи и за секса ._.
Не знам кой как го разбира. За мен е изневяра и аз не бих търпяла такова нещо. Нека е детинско, но той си е моето момче. Неговите устни ще целувам АЗ.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изневяра![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Изневяра.
....
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Естествено, че е изневяра. Не може да имаш чувства към един човек, да сте заедно и ти да се целуваш и натискаш с други. И такива смешни изказвания като 'целувката не е изневяра, сексът за една нощ не е изневяра', са просто жалки.
Или си с един човек, или не си.
За мен дори мисълта за друг човек е изневяра..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Изневяра е, разбира се... както казаха и преди мене, целувката е вид интимност между двама души. Ако моя приятел целуне друга, това означава че е имал желание да го направи, че това момиче го привлича и т.н... Алкохола и т.н вече са си просто оправдания. И тъй като съм доста ревнива, бих простила изневяра само ако наистина много държа на този човек, но въпреки всичко нищо вече няма да е същото.
Както и да е, да не се отклонявам от темата... Прегръдката в никакъв случай не е изневяра, нито целувката по бузата. Просто израз на приятелски чувства...
Иначе, целувката по устата и с език вече си е. Както и секса, много ясно. Нямам какво повече да кажа...
Компромис бил направил .. хахаа
ДА, изневяра е!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всяка двойка сама определя кое е изневяра и кое - не. В най-общият смисъл на думата, изневяра е онова, което руши доверието на партньорите един в друг, а това могат да са много неща - не само такива със сексуален подтекст. Та в тоя ред на мисли, хубаво сте направили, че сте поговорили по темата - границите на доверието и изневярата трябва да бъдат ясно поставени, за да бъде връзката здрава.
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Целувката по устните и аз я имам за изневяра. Ясно е , мисля , защо ? Но ако целувката е приятелска , смисъл по бузата , тогава няма никакъв проблем.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи.....
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Винаги като започна с целувките се стига до момента след целувките за мен е 100% изневяра![]()
Как ще е нещо мъничко, естествено че е изневяра...
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)