- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кое е по-гадно - да си сам на Коледа или да си сам на Нова година?
Според мен на Нова година. Нова година е шумен празник по принцип. Да чуваш как всички пируват в 24 часА, а ти сам вкъщи... Докато на Бъдни вечер - събират се баби, дядовци, братовчеди и т.н. - ядат питка, говорят си и до там.
И на двете.
Коледа е топъл и приказен празник, свещички, спокойствие, светлинки, сняг през прозореца... и да си самичко не е никак хубаво.
А нова година... на нова година винаги ми е тъжно. Когато почнат да гърмят и от всякъде виждаш фойерверки и... тъжничко ми е винаги, направо ми се плаче.
а като знам, че тая година и на двете ще съм самичко ооще повече...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
в обикновен ден е гадно да си сам , какво остава по празниците. :х
Някои хора предпочитат да са сами...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
самотата е нещо нормално , човек свиква с всичко което му се предодставя , и аз всяка коледа съм чисто сам откакто се помня , но знам че някой ден ще съм глава на семейство и няма да съм сам ....
обичам такива дни , защото оставаш сам със себе си и оценяваш всичко , трудностите те карат да се замисляш и градиш към по-добро
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Най-хубавото на тези празници е да си с любимите си хора.
На Коледа. Тогава се събира семейството и да си сам е някак подтискащо. За Нова Година как и да е, ще ми е по-хубаво да съм сама тогава.
yep.... reality bites -.-
На нова година естествено, коледа така или иначе е само с баби и дядовци и предпочитам да си седя в стаята сам![]()
пък на мен ми е кофти да съм сама винаги, когато съм сама ;с ...![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
На Коледа, Нова година все ще се преживее ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Човек да не направи грешка
yep.... reality bites -.-
Да си сам на рождения си ден...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
О, за Нова година. За Коледа, ако роднините си спретнат екскурзийка и ме оставят сама, ще се радвам, че са отишли да си починат. Ама за Нова година, толкова един приятел да нямам, с който да бъда, би било ужасно.
на Коледа бях сама миналата годинаама на Нова година.... нз... нали се казва, че както си прекараш Нова година, такава ще е цялата година и аз вярвам в тва и не искам да съм foreveralone.jpg ;о
nigga stole my bike