.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Който не е чувал за eRepublik да се пробва...

Трябват ми двама души да се запишат в една онлайн игра през моя линк. В момента в играта има към 8000+ българи. eRepublik е симулация/стратегия, нещо като политическо копие на реалния свят. България за щастие е сред световните сили, много е развита икономически и военно. В играта строите добивни предприятия, фабрики за храна и оръжие. Биете се за страната, може да се присъедините към армията или някой паравоенен отряд, политическа партия, да си отворите вестник, да смените гражданството, да си развиете бизнеса. Може да се кандидатирате за депутат или президент.

Ако двама души се запишат през моя линк и са активни и се развиват аз получавам бонуси. Ще им помогна да се ориентират и да вдигнат ниво, ще им давам и малко ресурси.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Nikola+Kasherov

Благодаря предварително. Като се регистрирате постнете тук отговор с вашето име в играта, за да се свържа с вас. Всеки е добре дошъл да подкрепи е-родината, колкото повече хора толкова по-добре!!!!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Виж ми подписа

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    П.П. Слаба ракия си още

Предполагам ти трябва за някои от мисиите

Абе и без мисия не боли

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    True dat. Да ти кажа само от рефералите на пичове от форона съм изкарал 15-20 Злато

олее и аз го цъкам тва как са пишете в играта
    аз съм DaKid

Banned Супер фен
    Wax, а преди да започнеш да я играеш е възможно и да си бил способен да мислиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си