.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ПОМОЩ!! Какво да направя

не съм сигурна че темата е за този раздел.
    Така, аз съм момиче на 16 и имам една приятелка с която сме много добри приятелки, но не може да се каже че сме най-добри. Тя имаше няколко гаджета, но с нито едно не беше както трябва. Последното и гадже скъса с нея по много гаден начин, заради някаква. Тъкмо бяха скъсали преди един ден. Тя почна да ми говори за него и такива неща. Много и сачуствах . След една седмица седнахме на една пейка и почнахме да си говорим за момчета. Тя започна да ми говори че до сега не е била с нито един свестен и изведнъж тя ме целуна по устата. Веднага стана и си тръгна. Та въпроса ми е какво да направя. След тази случка не сме чували. Искам да знам как да и помогна, защото според мен тя още не го е преодоляла и сигурно и затова ме целуна. Знам че звучи малко лесбийско, ама.......

Извинявам се за грешки при писането

сЪчувствах. Просто се набива на очи...
    Какъв ти е проблемът с обратните?

Обади ѝ се да се разберете. Докато не говориш с нея няма как да разбереш какво е искала да ти каже. о.о
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Готино. Другия път ти я целуни , само така можеш да й помогнеш.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Досега си писах с едно момиче, което е било наранявано толкова много пъти от момчета, че вече се чувства привлечена от женския пол..
    Не знам.Тя така ми го обясни е.е
    Може и при приятелката ти да е станало същото..
    Пък и да не е..
    к'во толкова ..

Поговори с нея
    I understand. I just don`t care ! :P

Мега фен Аватара на Concussion
    Абе много закостенели са тия "МОДЕРНИ" хора на 21 век, бе. Много сте сухи и безчувствени. Е, к'во, тя харесва ли ти? Целуни я и ти. Това не те прави лесбийка, нито нейно гадже, просто покажи колко държиш на нея с малко ласки.
    Като в древността...

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от xxxx123 Виж мнението

Извинявам се за грешки при писането
    Има за какво.
    По темата:Говори с нея. Покажи и, че я подкрепяш. Не я упреквай за целувката-очевидно момичето е много съсипано и объркано. Покажи и, че си до нея и я подкрепяш. Както казват хората"приятел в нужда се познава." така че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си