- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- OMG и Мойсей от Х фактора бил детствен!
Егати нърдския народ
То и ти си девствен ама никой нищо не ти вика нали.....
Че то с този коя ще си легне..да я затисне между големите си баджаци и да я засмуче с големите си ноздри
Леко, че и ти като станеш на 45 щв ти увиснат цицките, а между краката ще станеш като марианската падина след края на света. Неизбежно е. Всички женки погрозняват след 45... А грозните мъже пък се разхубавяват с възраста. Просто не мога да повярвам, че е детствен... Как е възможно да е пълно с детственици в ебалнята балгария...
Е, на хора с психични отклонения не трябва да се пуска интернет......
Ако намекваш мен, погледни се ти какъв си жалък. Наблъскал си се с астероиди, стеороиди, а още малко сперматозоиди ще пиеш само и само да зиглеждаш като скала. И си виж пресата също ква ти е зле - отгоре някви тъпи жалки полочици, а отдолу шкембак като на бай ганья. Та ясно е кой е психар...
големите звезди бяха , куул - муул , йооо .. все едно гледаш МТВ Старс ... и кат ги изгониха се изпокендзаха и двамата , ся палят огньове на село![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
българите и българките са хубави до 23-24 , не ви ли е праило впечатление че момичетата на 23-4 мязат на 30 годишни , а момчетата от цигари , нездравословно хранене и лежанка пред компа изглеждат по на 40 на същите години![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Има нещо вярно. Като се замисля дори си много прав. И като цяло българите сме грозен народ, пък който каквото ще да кавза. Аз рядко виждам красиви хора по улиците, дори и по телевизията. Но съвсем на близо до нас, в Сърбия - е няма такава красота - и жени и мъже - направо да ги нае*еш всичките.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Абе прав си.Ама все пак има и много красиви българки, макар и малко. В действителност повечето мъже в българия са по-хубави от жените. По-често се срещат красиви мъже, отколкото красиви жени. Но и мъжете тук не са кой знае какви красавци. Абе простотията, тъпотията и злобата погрозняват хората. А тук бълва от такива.
Да, и аз съм абсолютно сългасен за украинките, рускините, унгарките, чехкините и скандинавките. Бих добавил и жените от прибалтийските държави -естония, латвия и литва, както и беларуските.А в интерес на истината има и азиатки, които ми вдигат шнура, но не всичките
![]()