.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132
    Мега фен Аватара на D1esel

OMG и Мойсей от Х фактора бил детствен!

Егати нърдския народ

Супер фен Аватара на HolyShit
    То и ти си девствен ама никой нищо не ти вика нали.....

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Че то с този коя ще си легне..да я затисне между големите си баджаци и да я засмуче с големите си ноздри

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    То и ти си девствен ама никой нищо не ти вика нали.....
    Аз съм имал цели две жени и съм ги е*ал както кон е*е магарица, ако си виждал... Аз съм еблив, защото съм и от еблива рода. Всички в моя род сме ебльовци и похотливци! А като гледам каква детственост има по тоя свят ми идва да се метна...

яко секс
    хахах

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Че то с този коя ще си легне..да я затисне между големите си баджаци и да я засмуче с големите си ноздри
    Леко, че и ти като станеш на 45 щв ти увиснат цицките, а между краката ще станеш като марианската падина след края на света. Неизбежно е. Всички женки погрозняват след 45... А грозните мъже пък се разхубавяват с възраста. Просто не мога да повярвам, че е детствен... Как е възможно да е пълно с детственици в ебалнята балгария...

Е, на хора с психични отклонения не трябва да се пуска интернет......

Е, на хора с психични отклонения не трябва да се пуска интернет......
    Ако намекваш мен, погледни се ти какъв си жалък. Наблъскал си се с астероиди, стеороиди, а още малко сперматозоиди ще пиеш само и само да зиглеждаш като скала. И си виж пресата също ква ти е зле - отгоре някви тъпи жалки полочици, а отдолу шкембак като на бай ганья. Та ясно е кой е психар...

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Ако намекваш мен, погледни се ти какъв си жалък. Наблъскал си се с астероиди, стеороиди, а още малко сперматозоиди ще пиеш само и само да зиглеждаш като скала. И си виж пресата също ква ти е зле - отгоре някви тъпи жалки полочици, а отдолу шкембак като на бай ганья. Та ясно е кой е психар...
    Ама,че забавен пикльо
    Хах
    Как са те пуснали от Раднево.....

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    големите звезди бяха , куул - муул , йооо .. все едно гледаш МТВ Старс ... и кат ги изгониха се изпокендзаха и двамата , ся палят огньове на село
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Цитирай Първоначално написано от Brooklyn Виж мнението
    големите звезди бяха , куул - муул , йооо .. все едно гледаш МТВ Старс ... и кат ги изгониха се изпокендзаха и двамата , ся палят огньове на село
    Е стига де, добре бяха момчетата, веселиха ни, има къде къде по- злета, които ходят с самочувстие на мега звезди, а са пълни нули

Ама,че забавен пикльо
    Хах
    Как са те пуснали от Раднево.....
    Кой е пикльо бе смръдльооо... Ако ще и мустаци да си сложиш за мъжественост пак ще си останеш същия въшлив девственик

Мега фен
    възраста, детствен, детственици, балгария...
    хахаха
    И не е вярно, че жените погрозняват след 45, в повечето случаи те погрозняват след 25 (за българките говоря)
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    хахаха
    И не е вярно, че жените погрозняват след 45, в повечето случаи те погрозняват след 25 (за българките говоря)
    Е то Българките са хубави според теб за 5 години. Защото до 20 годишни са пъпчиви пуберки.

Мега фен
    Е то Българките са хубави според теб за 5 години. Защото до 20 годишни са пъпчиви пуберки.
    от 17 до 22 са най хубави според мен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    българите и българките са хубави до 23-24 , не ви ли е праило впечатление че момичетата на 23-4 мязат на 30 годишни , а момчетата от цигари , нездравословно хранене и лежанка пред компа изглеждат по на 40 на същите години
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

от 17 до 22 са най хубави според мен
    Най- хубави са между 22-23 до 34-35

българите и българките са хубави до 23-24 , не ви ли е праило впечатление че момичетата на 23-4 мязат на 30 годишни , а момчетата от цигари , нездравословно хранене и лежанка пред компа изглеждат по на 40 на същите години
    Има нещо вярно. Като се замисля дори си много прав. И като цяло българите сме грозен народ, пък който каквото ще да кавза. Аз рядко виждам красиви хора по улиците, дори и по телевизията. Но съвсем на близо до нас, в Сърбия - е няма такава красота - и жени и мъже - направо да ги нае*еш всичките.

Мега фен
    точно, българките са в форма до 25 максимум и после стават някви хипопотами, изобщо не знам защо много хора смятат българките за красиви при положение, че изобщо не е така. Момче на 30 и момиче на 30 ще са все едно майка и син
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Най- хубави са между 22-23 до 34-35
    ти си луд бре
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

точно, българките са в форма до 25 максимум и после стават някви хипопотами, изобщо не знам защо много хора смятат българките за красиви при положение, че изобщо не е така. Момче на 30 и момиче на 30 ще са все едно майка и син
    Абе прав си. Ама все пак има и много красиви българки, макар и малко. В действителност повечето мъже в българия са по-хубави от жените. По-често се срещат красиви мъже, отколкото красиви жени. Но и мъжете тук не са кой знае какви красавци. Абе простотията, тъпотията и злобата погрозняват хората. А тук бълва от такива.

ти си луд бре
    ВИж сега, не отричам, че съм луд. Но зависи за кои жени говорим, нали? Ако говорим за санитарките или касиерките в супера - да, грозни са. Но актрисите, певиците, политичките ни - е не можеш да кажеш, че са грозни докато са млади.

Мега фен
    Абе прав си. Ама все пак има и много красиви българки, макар и малко. В действителност повечето мъже в българия са по-хубави от жените. По-често се срещат красиви мъже, отколкото красиви жени. Но и мъжете тук не са кой знае какви красавци. Абе простотията, тъпотията и злобата погрозняват хората. А тук бълва от такива.
    Иначе съм съгласен за сръбкините ще добавя също така украинките, рускините , унгарките, чехкините, и скандинавките
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    ВИж сега, не отричам, че съм луд. Но зависи за кои жени говорим, нали? Ако говорим за санитарките или касиерките в супера - да, грозни са. Но актрисите, певиците, политичките ни - е не можеш да кажеш, че са грозни докато са млади.
    аз говоря като цяло и не съм много съгласен за актрисите и певиците
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Иначе съм съгласен за сръбкините ще добавя също така украинките, рускините , унгарките, чехкините, и скандинавките
    Да, и аз съм абсолютно сългасен за украинките, рускините, унгарките, чехкините и скандинавките. Бих добавил и жените от прибалтийските държави -естония, латвия и литва, както и беларуските. А в интерес на истината има и азиатки, които ми вдигат шнура, но не всичките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си