.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ухапване от паяк...

Помагайте хора..тази сутрин забелязах лека червенина на брадичката ми , но не и обърнах голямо внимание. Сега се погледнах в огледалото и направо откачих,станало е нещо като пъпка сравнително забележима.. не знам какво да правя,за да я намаля и да изчезне до 2-3 дни..Ако някой знае някакви бабини рецепти или каквото и да е да се чувства свободен да сподели..Предварително благодаря!!

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Аз лично не знам някакви такива рецепти...Би трябвало с крем за пъпки да мине,но няма да е светкавично.

П.С: Как разбра,че е ухапване от паяк?
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Мерси за отговора.: ) Ще пробрам с някакво кремче да го намажа и ще се надявам да мине бързо. А разбрах,че е от паяк по начина, по който пъпката изглежда, а и отделно мястото е зачервено и сърби. Ох не знам .. силно се надявам поне до края на седмицата да не си личи толкова

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Надали е ухапано от паяк.
    Като си е съвсем нормално да ти излизат пъпки.

2. Няма такива бабини рецепти или лекарство ,ако щеш , което да ти го излекува за 2 - 3 дена. Слагай крем "Здраве", на мен ми помага , но не очаквай кой знае какъв резултат за толкова време.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Охоо, Спайдърмене

Е не знам как прецени, че не е от паяк, но добре : ). А относно бабините рецепти или нещо, което би подействало бързо.. попитах само дали някой знае нещо, което би ми помогнало. Може и да се бъркам(и ако се лично се извинявам за грешката), но реагира малко остро, което според мен не е нужно А ''пъпката'' си мина веднага на следващия ден, което си беше за очудване, но се зарадвах Мерси все пак за отговорите!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Shoo Виж мнението
    Охоо, Спайдърмене

По темата: не е ухапване от паяк. Ако беше, пъпката щеше да е голяма и ужасно гнойна.

Както по-горе написаха, слагай крем "Здраве" и това ще помогне.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Най-вероятно е пуберска пъпка.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shoo Виж мнението
    Охоо, Спайдърмене

Мажи с кремче,ако искаш,както казаха другите,но не я чопли и пипай,за да мине по-бързо.Ако толкова се притесняваш,мацни с фон-дъо тен или коректор,за да не си личи. (:

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си