- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- днеска успях да свърша за три минути
за пръв път си засичам и успях да акам само за три минути ебаси бързака дето съм а някои се бавят по десет или петнайсе минути![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
само завиждате вместо да ме похвалите
като искате си пропилейте живота в тоалетната пък после като ви мине
е вярно е че е приятно чувствотоама е добре ако бързам за някаде да мога да свърша набързо и да тръгвам
абе не бе човек съвсем нормално ако си беше ама просто съм много добър![]()
Колкото по-бавно, толкова повече се удължава насладата
И аз свършвам бързо,мога и да забавя многоРекорда е 3,5 часа като почнаха да ме болят ташаците (съвсем сериозно) и за тва свърших накрая,че бахти гадното,почнаха да болят адски..
Не ми говорете за сране, моля ви. Това ми е най-болезнената тема. Винаги като имам работа и трябва да излизам ми се сере, а като седна на чинията - напън напън - нищо не ще да излезе. Като изляза пък ми се досира навън и трябва да стискам. Стискам, стискам, а в един момент вече е неизбежно и трябва да търся кенеф. А като го намеря е един "чист"... Изглеждат като фейса на Наско след като съм му се изпразнил върху него. Та за да седна слагам 2 пакета носни кърпички или тоалетн хартия( ако има в кенефа) и тогава сядам. Тамън седна, пусна едно две акита и усещам, че още има. Ама напъвам, напъвам и пак не става. ОК ставам. След малко пак ме напъва, но вече съм изпуснал оборота и стискам докато се прибера у нас. Баси шита. Кой го е измислил това да серем![]()
^ Трябва да те науча да се контролираш и да сереш когато трябва![]()
Утре като дойдеш ще ти преподам някой друг психологичен урок![]()
айде честито да почерпиш
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ще чакам да пуснеш и тема как си си сцепил задника от напъване бързо да свършиш.