.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Анален секс и свършване

Решила съм да го направя...но малко се притеснявам...и освен това има ли нещо лошо той да свърши отзад без презерватив да го правим и изтича ли веднага тоест трябва ли да отида веднага до тоалетна? И тези, които вече са го правили ако може да кажат как точно става...тоест лубриканти ползвали ли са или само от секрета отпред...и т.н.

Мега фен
    Ами аз винаги съм правил анален без презерватив и съм свършвал в дупето на партньорката, с която съм бил и не е имало проблеми.
    Лубрикант никога не съм ползвал през живота си. Достатъчно е да ползваш малко от секрета отпред или слюнка (най-добре и двете)
    А относно това дали потича веднага ми е правило впечатление, че някои момичета ходят веднага до тоалетна и други, които не. Според мен най-добре след като ти свърши в дупето иди до тоалетна за да няма конфузни ситуации.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Лубрикант задължително...а ако ще те чука отзад без презерватив, по-добре си направи клизма. Аз съм свършвал във моята,не изтича,но все пак внимавай коя ще ви е последната поза... ако си на задна,по-добре да не свършва тогава,защото ако потече ще отиде право към влагалището...схващаш ли?

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Със презерватив задължително,много инфекции може за се хванат.С лубрикант със сигурност и много по-добре.За изтичането не знам как става.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

аз мисля той да е зад мен и легнали . мисля че наистина няма да има нужда от лубрикант особено ако сменяме постоянно за да е влажно...освен това и да потече...какво може да стане смисъл..бяла течност и нищо друго?!?! или? и като отида в тоалетната да седя и да чакам да потече ли?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sunnyday91 Виж мнението
    аз мисля той да е зад мен и легнали . мисля че наистина няма да има нужда от лубрикант особено ако сменяме постоянно за да е влажно...освен това и да потече...какво може да стане смисъл..бяла течност и нищо друго?!?! или? и като отида в тоалетната да седя и да чакам да потече ли?
    Аааа чакай малко
    Никой не и е казал да сменяте от сливата в дупето. Казах, че може да ползвате секрета от там. Не е препоръчително да редувате дупе/слива
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    i za6to ne
    Защото ще те пари сливата после, а и може и няква инфекция да се получи.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

ммм дали? направо почнах да се отказвам...аз така мислих да е иначе абсурд...една приятелка точно така го е правила и не е имало проблем

Мега фен
    ммм дали? направо почнах да се отказвам...аз така мислих да е иначе абсурд...една приятелка точно така го е правила и не е имало проблем
    Абе слушай ся кво ти казвам. Няма да има дертове, просто не редувай от дупето в сливата.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много зле...честно. Щото мила,както знаеш(ами всъщност може би не знаеш) дупата е източник на нечистотии,които могат да доведат до инфекция ,както за партньора ти ,така и за теб ,ако след като е бил в задния ти двор си го завре и в сливката ти. Капиш. Затова е хубаво да знаеш: Използвай лубрикант , за да не те боли толкова, ползвайте презерватив , за да не си лепне той някоя инфекция и след това не му давай да го мушне в оная ти работа , за да няма шанс да ти лепне нещо на теб!
    maDamn

Мега фен
    Впрочем понякога и мене мене ме пари оная работа като чукам някое момиче отзад , но само понякога не винаги.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

ясно...след като не мжое да се редува май ще се откажа...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ква е разликата ,ако не се редува?! Просто ще си купите един лубрикат... вместо естетствена смазка!
    maDamn

Мега фен
    ясно...след като не мжое да се редува май ще се откажа...
    Таа пък ще се отказва, направи му кефа на момчето бе
    Да искаш редувай дупките твоя си работа, може пък и нищо да не ти стане
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ех момиче грам сексуална култура нямаш значи ... Ако го правите отзад без презерватив не е никак малък шанса, той да си лепне някоя инфекция, която после да предаде и на теб, при следващ полов акт - вагинален секс без презерватив. Колкото до редуването гъз/слива ако искаш да си лепнеш някоя инфекция давай, ако не искаш или само отзад или само отпред или 1во отпреде после отзад. Най-добре ползвайте презерватив и лубрикант.

е ама защо така нападате...нали за това е тоя форум да се пита...страшна работа сте значи ..вие с вашта култура сексуална сигурно с раждането сте я предобили...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    е ама защо така нападате...нали за това е тоя форум да се пита...страшна работа сте значи ..вие с вашта култура сексуална сигурно с раждането сте я предобили...
    Никой не те напада. Опитах се да ти кажа, че преди да тръгваш да се правиш на секс богиня, е добре да се образоваш малко повече на сексуална тематика. И за твое сведение, нито деца имам, нито съм забременявала ( да чукам на дърво ).

еми ето питам преди да го правя...както и да е благодаря за информацията на всички

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Господи,ако наистина си набор 91 ще се застрелям ... Как може някой на 20 години да има толкова ниска сексуална култура?!А и като гледам и от часовете по Биология много си бягала щом не можеш сама да си отговориш на въпроса,защо не е добре да се редуват аналния и вагиналния секс.А и к'во ще рече "Някаква бяла течност"?! ... Потресена съм!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

мерси за мнението ти

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Хубаво е да използвате лубрикант и презерватив, защото можеш да изпиташ известна болка, отделно в никъв случай не си правете експерименти с редуванията на вагинален и анален секс. Наистина може да получите някаква инфекция, не е шега работа, правете първо вагинален, а после анален или просто сменете презерватива.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

ясно,че не става да се редува,обаче само не разбрах.. на задна не можело да свършва вътре,ми как може?

Цитирай Първоначално написано от Sc0RcH Виж мнението
    Лубрикант задължително...а ако ще те чука отзад без презерватив, по-добре си направи клизма. Аз съм свършвал във моята,не изтича,но все пак внимавай коя ще ви е последната поза... ако си на задна,по-добре да не свършва тогава,защото ако потече ще отиде право към влагалището...схващаш ли?
    стана ми интересно,за тва

да редуваш анален с вагинален секс?? мен ми се повръща само при мисълта.. момиче в дупето има бактерии които могат да то донесат сериозни инфекции и по добре да си седят отзад..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си