.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell

Е , този път вече прекалиха..

Здравейте!
    В последните 6 месеца с нашите не се разбираме, ама въобще. Преди около месец, ги помолих да ме пуснат на Нова Година на купон, и се почнаха едни викове от немайкъде. Идея да ме пратят в дом, видите ли, от едното искане на разрешение. След това, имаше няколко малки скандала от никъде. А аз, за да може нашите да са доволни, се скъсвам да уча, не може да ми викат заради училището, много рядко им държа тон, никога не съм им мрънкала за вечерен час или нещо от този род.. и все така, от половин година-обиди, скандали.. Но тази сутрин прекалиха. Ставам, уж е Коледа и .. очаквам някакво нормално поведение. Обаче майка ми цъфна с тест за бременност.. И когато се оказа отрицателен , тя вместо да се извини , ми се развика.., че съм била безконтролна к*рветина и прочие и прочие.. А аз се чудя какво й става... Идеи?

Голям фен Аватара на reperw
    правиш секс ,но не те пускат на купони ? не мога да го разбера иначе незнам какво да се посъветвам

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    На колко години си ?
    <3 d(ˆˆ)b

Извинявай,но това със теста е голяма простащина :X

Случвало ми се е.Като бях на 13,майка изскочи с такъв тест,при което аз седя и го гледам и се чудя какво точно е това.Даже не знаех секс точно какво,но лудостта си е лудост.Но като излезе отрицателен се извини.На колко години си всъщност?Странно е,че се държат така,но може да са чули нещо отнякъде.Моите постоянно като чуят нещо няма значение вярно,невярно,пак викат...Всичко ще се оправи с времето.И пак-години?
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX Виж мнението
    Извинявай,но това със теста е голяма простащина :X
    Знам. И много ме обиди. Не съм го очаквала от нашите, които винаги са били разбрани хора..

Почти 16. Не смятам, че не е наясно, че правя секс. Говорили сме си не един и два пъти по темата. Познава приятеля ми. Винаги дисциплината е била гестаповска вкъщи що се отнася до вечерен час, но откъм секс никога не са ме спирали, защото знаят, че един детски инат може да бъде причина за адски проблеми, а и аз мисля, че съм им доказала, че може да ми се има доверие и знам как да се пазя.
    Не казвам, че съм перфектна, защото не съм , но давам всичко от себе си, за да имам някакви нормални отношения с нашите, доколкото е възможно.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Явно си мисли нещо и се притеснява за теб, за това я избива на яд... попитай я има ли нещо и защо се държи така. Със сигурност си направила нещо, което я е засегнало.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Явно нещо се притеснява за теб. Засегнала си я по някакъв начин , не знам. Пък и сама си противоречиш от време на време. Веднъж казваш , че ти разрешават да правиш секс и , че ти имат доверие , но в друг майка ти просто изниква пред теб с тест за бременност ?!?

Поговори с тях. Обясни им какво чувстваш и ги попитай каква е причината за тяхното отношение към теб. Не знам.

А относно купона за Нова година: нормално е да се притесняват за теб. На 16 си , а те много добре знаят какво може да стане на един купон, ако не познават хората , които ще са там.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Проблемът не ми е чак толкова в контрола, защото знам , че не го правят за лошо, а в обидите..

Мега фен Аватара на xoxi
    Тези обиди и недоверие щом са започнали в последно време, значи нещо ги е провокирало.
    Помисли си дали криеш нещо от вашите и дали е възможно те да са го разбрали.
    Ако ти имат доверие относно сексуалния ти живот, майка ти няма да лети с тестове в ръка.
    В крайна сметка можеш и да поговориш с тях, да попиташ с какво си заслужила това отношение и т.н.
    Според мен има някакъв проблем, тези скандали не са породени от въздуха.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен
    Ако искаш майка ти да разбере, че е сгрешила и дълбоко да съжали за това.. повтаряй за тази случка нон стоп. Кажи на баща си, той може би не знае. Кажи на баба си, дядо си, те ще бъдат възмутени. Кажи го пред някоя нейна приятелка, просто го подмятай непрекъснато и тя ще види реакциите на хората, които ще бъдат ужасяващи. Кой нормален човек би унижил детето си по такъв начин?
    Някой път, ако останат насаме с баща ти и на другата сутрин и дай ти на нея един тест за бременност. Наистина е ужасно.
    Ти как реагира? Каза ли и нещо? Тя почувства ли се зле след това? Защо има такова поведение?

Супер фен Аватара на scrooper
    Имах подобен проблем преди време... Най- важното е да не позволяваш тези обиди да ти бъркат в мозъка и да те потискат по какъвто и да е начин! Знам, че от близките боли най- много. И когато това се случваше на мене, аз просто се пречупих. Хора, които винаги са искали най- доброто за мене изведнъж започват да се държат странно и да ме нараняват психически. Впоследствие се оказа, че виновникът за вс е манипулатор от семейството, който ни е настройвал едни с/у други.
    Така че- не се интересувай каква е причината, не се поддавай на глупавите им психо- трикчета и бъди силна! Най- вероятно скоро ще им мине и дори ще ти се извиняват, но сега- трай!
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на Concussion
    ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ НА 13 ГОДИНИ?!?!?!?! (т'ва към някое от по-горните мнения...)
    Абе, вие така-така ще се самозатриете, щото сте боклуци, я се съберете всички с родителите си и си организирайте едно групово самоубийство, съвсем сериозно. Тейба ваща майка тейбаааа...........

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ НА 13 ГОДИНИ?!?!?!?! (т'ва към някое от по-горните мнения...)
    Абе, вие така-така ще се самозатриете, щото сте боклуци, я се съберете всички с родителите си и си организирайте едно групово самоубийство, съвсем сериозно. Тейба ваща майка тейбаааа...........
    ВНИМАНИЕ!ВНИМАНИЕ!ПЪЛЕН ИДИОТ!И ТВОЙТА МАЙКА ДА ***!НЕ МИ ОБРРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ,МНОГО СЕ ВПРЯГАМ!БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!
    Facepalm.
    Какво те бърка тебе тфа?
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    самоубий ги.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    Earth...
    Майка ти идва с тест за бременност който е намерила из твойте вещи или го е купила и те е накарала да го вземеш?

Що се отнася до държанието и сигурно се притеснява прекалено много за тебе но не умее да го покаже. Вероятно е видяла нещо докато е била в нейното детство и не иска това да се случи на тебе...

Мега фен Аватара на Concussion
    .................................................. .........
    Последно редактирано от Concussion : 12-27-2011 на 13:54

anonymous708973
    Guest
    От много години съм така - с обидите, скандалите за глупости, а не е като да съм го заслужила. Е, без тва с теста за бременност. Направо се учудвам как ме пуснаха в рамките на 3 дена да не спя 2 нощи вкъщи, защото съм на купон. Въх, въх.

Както и да е - пускай ги покрай ушите си, ще кали характера ти. Ще се наложи да жертваш връзката със семейството си и никога няма да сте от тези семейства, които сядат и си говорят като приятели, защото винаги ще има насочени пръсти и повишаване на тон от тяхна страна. (Ти, естествено, нямаш право на нищо друго, освен да стоиш, да гледаш като теле и да се срамуваш.) Аз съм се примирила, ще се примириш и ти. В края на краищата, родители са ти. Уважавай ги, но не си длъжна да обичаш хора, които нито те познават, което е голямо разочарование, нито те харесват през повечето време.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Не съм съгласна с горното!..Родителите ни учат да сме силни , така че им припомни че не тези са тези , които трябва да те мачкат !..Когато следващият път ти се развикат предлагам да ги изчакаш като непокист (без да си засрамена) да се навикат и след това да им кажеш колко много се срамуваш от тях и това , което прявят. Кажи им , че не желаеш да говориш с тях , докато не осъзнаят постъпките си спрямо теб .Може и да звучи гадно да кажеш такива неща на родителите си , но щом те са тези , които се държат като деца , то заслужават да бъдат поставени на мястото си ! ще ти се сърдят и най-вероятно ще ти кажат ''Добре ,добре , и ти ще ни помолиш за нещо!'' , тогава най-правилният отговор би бил не дълга и прочувствена реч или викане , а просто затапване от рода на ''Аз като ви помолих да се държите като мои родители , вие не го направихте ,с това си заслужихте мълчанието ми '' . Въздействай им на психическо ниво , за да могат и те да видят какви са нещата от страни и колко са ''смешни'' с постъпките си !..И помни , че е важно да им казваш всичко със спокоен тон , защото иначе нищо няма да постигнеш !....ъсмет , дано се получи и да спрете с кавгите !..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си