.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Знаеш ли значението на думата 'курва'? Със сигурност не е момиче, което прави свирки.
    Ако имаш силни чувства към нея, дай й втори шанс. Всеки човек прави грешки, породени от глупост, недорасли мозъци и т.н.
    Да обичам я много....тя ми каза че сега е друг човек....но не знам дали да вярвам.та на мен ми отне близо година за да излезе с мене на кафе.а на ония само един телефонен разговор.и веднага на среща с него тва много ме боли...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    та на мен ми отне близо година за да излезе с мене на кафе.а на ония само един телефонен разговор.и веднага на среща с него тва много ме боли...
    Това би трябвало да ти доказва, че се е променила и вече не е онова наивно момиченце от преди две години.

Или просто те е яд, че някой някога е успял да я спечели по-бързо от теб? Вземи поработи малко над самочувствието си, че започва да намирисва на комплексарска история.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Това би трябвало да ти доказва, че се е променила и вече не е онова наивно момиченце от преди две години.

Или просто те е яд, че някой някога е успял да я спечели по-бързо от теб? Вземи поработи малко над самочувствието си, че започва да намирисва на комплексарска история.
    не нчма нищо такова,имах друго предвид ама ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Точно.
    И не знам в кой век живееш, но ако си срещнал някого преди 1 месец и този някой ти харесва, защо да не си легнеш с него? Частта със снимането не я одобрявам, ама наистина не разбирам какъв ти е проблемът.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно.
    И не знам в кой век живееш, но ако си срещнал някого преди 1 месец и този някой ти харесва, защо да не си легнеш с него? Частта със снимането не я одобрявам, ама наистина не разбирам какъв ти е проблемът.
    Ако ти "цъфне" Клип с човека който обичаш да прави такова нещо ,какво?? ще ти е много приятно нали???АЗ ЩЕ ОТКАЧЪ НАПЪЛНО АКО Г О ВИДЧ ТОЗИ КЛИП ,И ЩЕ ИЗБЯГАМ В АФРИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    Да обичам я много....тя ми каза че сега е друг човек....но не знам дали да вярвам.та на мен ми отне близо година за да излезе с мене на кафе.а на ония само един телефонен разговор.и веднага на среща с него тва много ме боли...
    В момента просто се чудя дали й имаш доверие или дали въобще мислиш ? Това трябва да ти доказва , че тя се е променила , просто излез от своята си черупка и махни собствените си ограничения и погледни реално на нещата. Защото ще загубиш момичето и след това много ще съжаляваш за действията ти в момента.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    В момента просто се чудя дали й имаш доверие или дали въобще мислиш ? Това трябва да ти доказва , че тя се е променила , просто излез от своята си черупка и махни собствените си ограничения и погледни реално на нещата. Защото ще загубиш момичето и след това много ще съжаляваш за действията ти в момента.
    Знаеш ли какво , можеби става така защото много я ревнувам,и искам да съм бил единствения за нея за това е......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си