- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Важна тема: Масонство и Християнство
Той не е християнин и не е длъжен да ги спазва тия закони. С какво право го съдиш, като ти, ХРИСТИЯНИНЪТ, се държиш така?
Айде бе, я да видим какво казва Библията по този въпрос: "И ще се завърне отново с пълна сила при Второто Пришествие да съди всички хора по земята. И живи и мъртви и богати и бедни и млади и стари и мъже и жени и всички които произлязоха от неговата ръка". Естествено е че е длъжен да ги спазва!
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Същото го пише и в корана. За мен имат еднаква тежест.
Намирам ги за много по несъвършенни от моята религия.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Пастафарианство бе майна - ние вярваме че Великото Спагетено Чудовище е създало света и джуджетата и след като умрем ще отидем при бирения вулкан и фабриката за стриптизьорки.
http://www.venganza.org/
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
те по принцип Заповедите в Библията са създадени специално за духовниците/вярващите, тъй като в вярата има много важни правила/принципи, които трябва да се спазват от тях, иначе може да станат големи проблеми, докато същите заповеди не са предназначени за невярващите/нерелигиозните/неокултистите, понеже те не са духовници/верчески дейци, но все пак за никой от тях не е правилно да причинява зло на друг човек, защото няма как след като за вярващите причиняванети на зло е неправилно, за невярващите да бъде правилно, но все пак те си имат свои закони, като например, наказателен кодекс, и общоприети нравствени правила.....
"(понеже, когато езичниците(т.е. невярващите), които нямат закон(т.е. които не са под Св. Закон на вярата, понеже са невярващи), по природа вършат това, което се изисква от закона(т.е. което не е противно на Св. Закон на вярата), то, и без да имат закон, те сами са закон за себе си, по това, че те показват действието на закона написано на сърцата им, на което свидетелствува и съвестта им, а помислите им или ги осъждат помежду си, или ги оправдават)," Римляни 2: 14-15
Последно редактирано от npp : 12-27-2011 на 20:18
И навсякъде има спагети
The Bird of Hermes
Може, то по спагети се ходи
The Bird of Hermes
в някои барове стриптизьорките дори са смучели спагети на подиума облизвайки пръстите си от маслено-захарният сос, с който (са) били заляти спагетите, но там входа и консумацията били по-скъпи, защото и програмата била по-уникална - жалко обаче за момичетата, които секс професията ги е скапвала, защото не че нещо е нечисто от само себе си, но красотата и кондицията им са били попилявани от клеветите на човешката религия, наистина това тяхно религиозно съдене е много идиотско разсипничество.....
аз разбирам да бях казал "наденици", "кренвирши" или поне "макарони", ама след като казвам "спагети", какво тогава те притеснява?!.....
http://www.youtube.com/watch?v=yhts_...tailpage#t=98s
Последно редактирано от npp : 12-28-2011 на 21:12
Как е девойчета и девойчовци, скоро не съм писал, за това тозчас, аз ще ви наспамя, с простотия обилно![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"