.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Виж сега авторке,това което правиш е доста глупаво,първото което е,ти се лишаваш (и твоя приятел) от удоволствие заради някакъв идиот,той е причината в момента,което значи,че заради него приятеля ти е нещастен,разбираш ли ме? Позволяваш на човека който те е наранил да продължава да те контролира,а съм сигурен,че не искаш това. Тук,според мен има само една алтернатива, просто да му пуснеш, защото според мен рано или късно това ще стане, няма смисъл да се измъчвате и двамата.. derp. Твоя психологически проблем е на същото ниво както страха от тъмното, или от призраци,всичките тези "нормалните" страхове причинени най вече от филмите и истoрийте,разбираш ли ме? И какво правят хората в такива случай? Искат да се преборят със страха си. Точно това трябва да направиш и ти,запитай се, цял живот ли ще те е страх от тази психологическа травма? Айде успех!

I was too serious.
    Последно редактирано от dPa3HuTeJl : 12-28-2011 на 19:23
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

ами от една страна така е цял живот ли ще се страхуваш от това .. няма ли да преодолееш този страх ?
    но от друга страна след станалото наистина е трудно и щом не си готова не се наилвай ако те обича би трябвало да те разбере..

Aко не си готова не го прави. Насила хубост не става...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    И кво ? Значи всички момичета си измислят психологичните проблеми, така ли ?
    Пълни изчадия... ;х
    Ми общо взето да, поне такова е моето мнение.
    Момичетата винаги си измислят по нещо за нещата, които не искат да правят, това е мое мнение не карам никой да се съгласява с мен !
    Ами ако я беше насилил по класическия начин , а не анално кво щеше да стане, нямаше да прави секс цял живот ли....
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

anonymous708973
    Guest
    Лично аз не, винаги съм си мислела, че не би ми повлияло кой знае колко, сравнено с психологичната травма, която повечето носят дълго време, ако не и цял живот.

Но е абсолютно нормално да не й е до това известно време. На който не му отърва - у лево.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Влиянието на тея травми е строго индивидуално. Някои жени са с по-слаба психика и "им държи влага" в продължение на години, други пък съумяват да се оттърсят доста по-бързо (познавам момичета, които са били насилвани и успяха да намерят воля да продължат живота и секса си в нормалния коловоз). Разбира се, зависи и от естеството на самата случка.
    Кофтито е, когато някои префърцунени лигли започнат да злоупотребяват с тея неща, драматизирайки излишно проблема си и измисляйки цял сценарий какви страдалки са и по този начин експлоатират партньора си (не казвам, че авторката е такава, а и нейният случай е малко по-особен). Това е доста гнусна лъжа и когато истината излезе наяве се получават реакции като на колегата Oy7ofCon7roL, защото никой не обича "лъжливите овчарчета".
    Последно редактирано от DarkTemplar : 12-29-2011 на 12:33
    Welcome to the Jungle...

Първо искам да благодаря на всички ви за съветите и мнението ви.
    После искам да кажа, че всеки човек е различен и приема подобни неща различно.След онази случка се почувствах най-големия боклук, адски унижена, наранена и обвинявах себе си много дълго време.От онзи ден за мен този вид секс значеше само унижение и болка.
    Сега знам, че не съм виновна аз, знам, че ще продължа напред заради мен самата, а не заради друг и ще го направя отново когато аз го почувстам и пожелая.Дори съм готова да посетя специалист, ако аз сама не успея да се справя и то не за да правя този секс на всяка цена , а просто за да освободя себе си и тялото и психиката си от това.
    Поговорих с приятеля ми, както мн от вас ме съветваха, обясних му, че препирайки ме ,няма да мога да го направя никога, че искам и ще го преодолея ,че се нуждая от време,да не бързаме за никъде, че имам нужда той просто да е до мен ,да е търпелив и да ме обича и аз сама ще пожелая да споделя това толкова лично за мен преживаване с него.Много ми олекна ,наистина сякаш буцата в гърлото ми се стопи, когато той каза,че няма да повдига този въпрос повече и че ще го направим когато пожелая.
    Искам да отбележа, че това, което изпитвам няма общо със страха от тъмното или от призраци както го сравниха по горе, защото онзи страх не ти причинява болка, унижение, отращение и срам и повярвайте ми не съм такъв тип човек да преигравам с нещо подобно да манипулирам човека до себе си особено при факта, че имам силни чувства към него. В момента, в който се заговореше да направим опит за анален секс или по време на секс той изяви желание за този вид секс мозъкът ми блокира, започвам да треперя и една буца ми засяда на гърлото, вие можете ли да се отпуснете и да го направите ,ако се чувствате така и ако тялото ви просто ви предава? И въпреки това аз не съм се отрекла завинаги и знам,че ще го преодолея, но повярвайте ми докато човек не изживее подобно нещо не може и да си представи какво е или как би го преодолял.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си