- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 21.12.2012-Края на света: true or false
Давъйте Продължавайте в същия ДУХ - ЩЕ СТААНЕТЕ ОЛИМПИйСКИ ШАМПИОНИ ! дАйй
Реално погледнато, човек не само че не е бог сам на себе си но е раб на друг много-много по-висш разум от неговия. В своя си живот човек е създаден от Бога по негов образ и подобие и с една единствена цел-човека да изпълнява заветите на Бога за да може още тук на земята да се уподобява на неговият небесен образ. Образа на Господ е отпечатан в душата на човека и от него зависи как ще избере да живее-дали по Божите завети (които са най-правилни и водят до усъвършенстване) или по-някакви собствени си житейски правила които в случая водят до духовно заслепяване а от там и до духовно опустошение поради незнанието и нехайството на човека към неговата собствена душа. В случая измамната и фалшива "философия" на будистите натоварва психиката на човека с емоционални главоблъсканици в търсене на отговора. Никой не познава по-добре човека от самия Господ Бог.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Не говорим за човека като индивид..
Говорим за това,че човека не трябва да взима сам решения,без знания,без консултация с по-висшата сила (БОГ?)
пОСТАВЯТЕ РЕКОРДИ БРАВО
щЕ ве пиша в рекордите на Гинес като най-най- бързо изписваща се тема
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
коя зодия сте всички ?
^ Извинявай преди колко време те изнасилих интелектуално така брутално по отношение на еволюцията че не писа повторно в собствената си тема?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^
^
какво си ме изнасилил, ела да ме изнасилиш искаш ли - баси отворения атеист.(по някога май минаваш границите) В онази тема съм си казал мнението и не мисля повече да се занимавам с нея. Дори и не помня какво си писал. А той човека какво си въобразявал.
Помня, че тва ми беше първата тема и ти веднага ме нападна кат дива катерица, на стероиди.
Последно редактирано от evropeiski : 12-27-2011 на 17:58
Библията е доказала произхода на човека а именно че човека произлиза от Бог и всичко в душата на човека е свързано с Бог. Дарвин и Малтус са интелектуални нищожества живеещи в свой собствен свят. Ако беше вярна теорията за еволюцията то тогава маймуните щяха да са станали отдавна човеци и щяха да се развиват. Минали са хиляди години и маймуните са си останали пак маймуни без видима промяна. А сега де.![]()
Интересно къде ги намери тия факти в Библията ?!
Ок, ако щеш вярвай, че:
- Света е на 5000-6000 години
- Слънцето е създадено СЛЕД Земята
- Земята е създадена за 7 дни
- Имало е вода още ПРЕДИ да е имало Слънце
- Мъжът е създаден от кал
- Жената от неговото РЕБРО
- Адам и Ева са били първите хора
- Змиите са ГОВОРЕЛИ
- Заради някаква си ябълка всички сме грешници
Вие чувате ли се ?
Прегледайте се, сериозно !
А защо не?- Имало е вода още ПРЕДИ да е имало Слънце![]()
The Bird of Hermes
gandalf ..Аз знам отговора.
Ще се каже,че тези половин милиона хора са атеисти,отричащи Библията.Техните действие са водени от сатаната и точно това става като се отдалечаваш от Господ-Бог.Нещо подобно ;
Леле, ама ти сериозно ли ? Знаеш ли каква е достоверността на Библията? Нулева. Библията е написана с цел да угоди на прищевките и проблемите на времето, за да спрат размириците между източната и западната Римска империя. Сторил го е Константин Велики, да, не гледай тъпо и не падай.
Ако знаеше че 90% от учените по света са именно прочути християни и вярващи в Бог хора, едва ли щеше да говориш подобни тъпотии. Ето един пример: http://www.bhss-org.com/bg/christianity_and_science.php религия и наука са две взаимно свързани неща.
90% oт (буквално) всички учени на планетата според теб са сатанисти понеже ти противорекът. Добре, ти го каза.
http://en.wikipedia.org/wiki/Level_o...ntific_support
Ето цифрите, само не забравяй че тези сатанисти те държат жив.
The Bird of Hermes
^
^
Не съм казвал че не са християни, казвам че не са тъпанари, които не разбират еволюцията като *кхъм* някои други
The Bird of Hermes