.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Съвет за татуировка

Здравейтеее
    Навит съм да си направя някаква малка татуировка това лято ,но проблема е ,че незнам каква и къде на 16 съм почти и искам да си направя. Предложете къде,а относно каква ще бъде мисля да е някои надпис. Момче съм
    ЩЕ се радвам ако помогнете

Супер фен Аватара на kosder
    На предмишницата с китайски/арабски символи си напиши "Only God can judge me"
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на slicky
    ^Mega изтъркано е...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    И е мега тъпо
    Иначе можеш да си напишеш една реплика на английски, която мен ме кефи (давам предложение де)
    Boys will be boys

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Започни да си правиш ръкав-че

Нека '' Only God Can Judge Me!'' е изтъркано. Все още радва. Иначе където искаш си я направи, ако искаш направи някакъв надпис или картинка която те кефи. Може и годината ти на раждане или името на гаджето ти абе не знам това са най-честите татуировки.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Оф, а това да си татуираш името на гаджето каква малоумщнина е....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на sashko705
    Aко няма никаква стойност тая тауировка си направи нещо малко и на някое място което няма да го виждаш постоянно, щото ако не значи нищо за теб татуировката ше ти писне.. Иначе ако държиш да е надпис-> http://28.media.tumblr.com/tumblr_lv...covuo1_500.png

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Повече от фен Аватара на Meoww
    Искаш татуировка, но не знаеш каква и на кое място?! Ако си го решил сериозно, не би трябвало да искаш чуждо мнение, но като гледам не си... за това не бързай да си правиш тату, защото както знаеш си остава за цял живот

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    за да си направиш татуировка трябва да има смисъл и послание,нещо което те е накарало да я направиш и всеки път щом я погледнеш да си спомняш за него.трябва да го искаш силно вътрешно,а не заради модата или защото някой твой приятел има и ти да не останеш на зад...
    така че съвета ми е да не се влияеш от мнението какво харесват другите,а какво харесваш ти успех и си помисли дали наистина го искаш,защото връщане на зад няма след това,а нали знаеш че след първата идва и втората,третата.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си