.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    За лейките - долу горе, за гейчетата - не отделям време да забелязвам такива неща.

Айде още малко заигравка http://www.youtube.com/watch?v=MA3DNlBMNL0 :P

oo змиитее.. ;п
    и все пак..мъжете си падате по лейките
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Как стигна до това заключение, и ето защо се дразня с хората в темата - с какво право слагате всички под общ знаменател, просто ей така ли?

съжелявам,беб, не се нерви
    дообре,повечето си падат..ти поне по коли си падаш, а бе, мъж мечта ;д
    WindScar <3333

Абе, айде да не изброявам всичките си плюсове, че половината форум към Пловдив ще дойде

Я вземи си изтрии няколко съобщения, че да мога да ти пратя аз едно. Малко за резил станах тука да го пиша ама какво да се прави.

моооменттт
    WindScar <3333

гоотовоооо
    WindScar <3333

Ами нещее, пише нещо си за лимит на входящи съобщения

Я ПРОБВАЙ ПАК
    WindScar <3333

ММ,СТАВА..
    WindScar <3333

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Аз също мисля да се изкажа по случая. Според мен момичето донякъде е право да си мисли, че не е оценена напълно. Например като каза, че много обичаш да си слушаш рап и рок силно в колата. Не знам дали ти е казвала, че тази музика не и харесва. Ако е така и ти продължаваш да си я слушаш силно докато тя е при тебе тогава е лошо. Да не говорим, че ти може и да не харесваш чалга, но тя едва ли иска непрекъснато да слуша чалга в колата. Става дума за компромиси и ти като гледам не си готов да ги даваш. И се получава в един момент така че момичето дори и да ти е говорило за това как се чувства пренебрегната ти просто като гледам не искаш да разбереш нейната гледна точка и тя просто не вижда друг вариант освен да почне да те тръшка, което също не е много хубаво де. Според това, което си написал наистина изглежда че поставяш своите виждания и интереси на първо място, без да си готов на компромиси. Момичетата не обичат това.

Мега фен Аватара на Chacho
    AnotherDay вероятно е малко по-дрът от вас, не знам колко, но си му личи. Братле, мацката не ти е била на акъла, не е била дозряла за стабилна връзка. Почнало е да й писва с тебе и малко по малко е започнала да се дразни на всичко, което правиш (и не правиш). Добре си й бил шута и въобще не я връщай повече в живота си. Намери си жена, която ще е щастлива да седи с тебе на дивана цял ден и нищо да не прави, а не тази, която вечно иска да живее на ръба. Пич си, горе главата, гледай си кефа и дори да се наложи да свалиш маските на няколко мадами, ще намериш точната за тебе. Аре весело посрещане на новата година!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си