.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

На път да се побъркам...има ли причина за притеснение

Така аз съм малка тоест на 18- 19. Повечето ще кажете да си се пазила, говори с майка си или нещо от сорта, но просто искам съвет защото почвам да откачам. Принципно миналия месец ми доиде на 24 и продължи 5-6 дена, този месец с приятеля ми имахме малък празник на 20 и го направихме но скъсахме 2 презерватива....на втория той не се спря и каза че е свършил извън мен...не знам вече дали да му вярвам само дето всеки ден по 5 пъти ме пита дали ми е дошло...напряга ме. По принцип не ми е точен, но искам да питам има ли защо да ме е страх. Преди малко когато се къпах усетих че като ли съм доста подута отвътре. Стените ми на матката ми сякаш са набъбнали (леле колко лапешки звучи) но се чудя това защото ще ми идва ли е или по друга причина. Вече от всичко изчетено почвам да се обърквам дали само по време на овулация можеш да забременееш/ Помощ ще откача. утре ще си взема тест :с.

п.с копирах си темата от друг форум, в който я пуснах затова съм писала, че съм малка ...но в крайна сметка не съм и голяма така че... благодар за отзивчивоста предварително

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Не се панирай и кажи на приятеля си да не те напряга допълнително!..Никога не съм водила полов живот , но в училище са ни казвали , че винаги при такива обстоятелства има шанс за забременяване , така че изчакай и ако не ти дойде до 2-2,5 седмици , си направи тест !....Късмет !
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Купи си тест,направи си.. А що се отнася до това,че се чувстваш подута,имаш дискомфорт-консултирай се със специалист.

Успех и не се панирай толкова. (:

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

не то не е дискомфорт просто това усетих с пръст... и си мисля, че точно преди цикъл е така или се лъжа

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сметни си опасните дни и виж дали 20-ти като дата е сред тях.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Дойде вече съм дива и щастлива

Мега фен Аватара на Concussion
    Аман от чурки.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В такъв случай заключвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си