- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- !^^На самотен остров^^!
Ще му построя лодка да се разкара от острова ми.
Виж какво съм ти написала във facebook, Мура мой.
Последно редактирано от solo_ : 05-24-2016 на 17:55
ще нахраня кучето с него
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На самотен остров ех филмарчета,имате много свободно време и се чудите какви "умни" теми да измислите.
Ще търсим пътя към оцеляването!
ще обезглавим чалгарката
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще учим малките пернати да летят.
ще я уча на физика, химия и биология
ще я науча на това онова