.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Unhappy Не знам какво искам

ще карам направо.Не знам какво искам...да знам колко тъпо и детинско звучи и точно за това искам помощ от вас.Харесвам едно момиче и съм на 99 % сигурен че и тя ме харесва.Всичко ок.Уговорихме си среща,но тя каза че не може и предложи да отидем на кино.До тук ок,но нещо ме възспира.Не знам защо просто от една страна имам чуството че ще прецакам всичко и не искам да се сблъсквам с реалноста.Страх ме е от неловки моменти и още по неловко мълчение.А и знам че киното не е много добро място за 1 среща.Друга тема е,че не знам как да се държа,да я хвана ли за ръката и как да реагирам ако тя се отдръпне.Да платя ли киното и да споря ли ако тя настоява да си го разделим.От друга страна искам нещата да не се задълбочават,не знам защо просто не искам.Колкото и тъпо да звучи ви искам съвет защото съм сигурен че ще прецакам нещо.

Трябва да си по уверен в себе си..
    Напротив,киното е много добро място според мен..особено ако гледате страшен филм.
    Аз мисля да направиш така: Предполагам,че ще седите един до друг ;д като сте в киното само да я прегърнеш,ако тя се подпре на теб,или се сгуши значи действаш добре...след киното предлагам да излезете някъде да се поразкарате..ако е вечер да седнете някъде и да гледате звездите.. тогава отново я прегърни и след това я целуни.. Чат пат готово ;д няма какво да прецакаш просто вярвай в себе си и не се притеснявай Бъди спокоен.. btw не мълчете ! Ако тя млъкне ти я заговаряй,покажи и,че искаш да бъдеш с нея и,че я харесваш..Бъди мил.Успеееееех..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Киното не е лоша идея, така ще избегнете и мълчанието после, защото ще има за какво да си говорите.
    Към нежностите, бавно и Фнимателно. Както вече ти написаха, ако гледате страшен филм, може да се сгуши в теб.
    А що се отнася до плащането: естествено, че настояваш ти да платиш, но в случай, че мацката се опъва прекалено много, съгласи се да си го разделите.
    И не се притеснявай. Нещата на такива срещи се нареждат от самосебе си обикновено.
    Успех!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от jackass11 Виж мнението
    ще карам направо.Не знам какво искам...да знам колко тъпо и детинско звучи и точно за това искам помощ от вас.Харесвам едно момиче и съм на 99 % сигурен че и тя ме харесва.Всичко ок.Уговорихме си среща,но тя каза че не може и предложи да отидем на кино.До тук ок,но нещо ме възспира.Не знам защо просто от една страна имам чуството че ще прецакам всичко и не искам да се сблъсквам с реалноста.Страх ме е от неловки моменти и още по неловко мълчение.А и знам че киното не е много добро място за 1 среща.Друга тема е,че не знам как да се държа,да я хвана ли за ръката и как да реагирам ако тя се отдръпне.Да платя ли киното и да споря ли ако тя настоява да си го разделим.От друга страна искам нещата да не се задълбочават,не знам защо просто не искам.Колкото и тъпо да звучи ви искам съвет защото съм сигурен че ще прецакам нещо.
    Зает си.

Ти определяш условията за първата среща. Не тя. И кино - не. Пари + 2-3 часа време за някакъв филм, който най-вероятно няма да си избрал ти.... не е добра идея. От друга страна, киното е статично и странно, най-вече за първа среща, а ако направиш оная простотия с прегръщането ще е толкова странно, че най-добре си прережи вените в кенефа от срам и странност.

Условията на първата среща ги определяш ти, първо, защото така тя се съобразява с теб, не ти с нея. Причините защо това трябва да е така са много и не ми се обясняват. Приеми го като правило. Кога, къде, в колко - ти определяш. В повечето случаи жените ти казват кога могат и къде искат, все едно ти само тва чакаш и само и единствено, когато и в колкото тя е свободна ти ще излезеш. Грешка. Отказваш и насрочваш друг ден, пък тя, ако ще. По тоя начин показваш, че не си отчаян, искаш да излезеш с нея, но ако се прави на интересна нямаш проблем и с това да не излезеш с нея. Ти я каниш на кафе, тя НЕ МОЖЕЛА, разбираш ли и те вика на кино..? Условията са твои, тя трябва да се справи в твоите условия и да ти докаже, че си струва да я викнеш пак да излезете. Всичко е до нагласата и вътрешното ти равноденствие. Ако излизаш с повече момичета тия неща няма да ти правят и впечатление.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Бъди уверен в себе си. Харесваш я , тя тебе - също. Това къде ще е първата среща , в случая има най - малко значение. Излезте , пък после може заедно да измислите нещо забавно и интересно , и за двама ви. Не обмисляй нещата , остави ги да се случват както трябва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Banned Мега фен
    за мен пък всяко едно място е добро за първа среща ако знаеш как да подходиш..не се притеснявай.. излезте и нещата сами ще се наредят.. колкото до мълчанието - музика,филми,спорт - ако някой от вас двамата се занимава с определен спорт,случки с приятели,вицове.. общо взето има много неща за които да си говорите - обобщено ОБЩИ ИНТЕРЕСИ .. това дали да я прегърнеш.. ще разбереш сам,когато дойде момента и двамата ще усетите - ако тя се дръпне,знаеш .. мисли за нея като приятелка,а не като момиче,което задължително трябва да целунеш или прегърнеш,или задължително трябва да се получат нещата между вас.. повярвай това ще ти е от голяма помощ.. айде успех

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    за мен пък всяко едно място е добро за първа среща ако знаеш как да подходиш..не се притеснявай.. излезте и нещата сами ще се наредят.. колкото до мълчанието - музика,филми,спорт - ако някой от вас двамата се занимава с определен спорт,случки с приятели,вицове.. общо взето има много неща за които да си говорите - обобщено ОБЩИ ИНТЕРЕСИ .. това дали да я прегърнеш.. ще разбереш сам,когато дойде момента и двамата ще усетите - ако тя се дръпне,знаеш .. мисли за нея като приятелка,а не като момиче,което задължително трябва да целунеш или прегърнеш,или задължително трябва да се получат нещата между вас.. повярвай това ще ти е от голяма помощ.. айде успех
    Не се притеснявай-излъчването е важно (тя ще е също толкова притеснена колкото и ти). От време на време вкарвай някой друг 'бъзик'(но не прекалявай).Прави комплименти, но не много. Намерете общ език (подходяща тема за разговор). Прегръдката е добра идея.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Проблема е, че си неуверен в себе си. Колкото повече мислиш за неудобните моменти, които биха могли да се случат - толкова по-зле за теб.
    Защо не искаш нещата между вас да се получат? Струваш ми се неопитен, ако е така - това не трябва да те плаши...нали все от някъде трябва да започнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си