Де да беше бракът само секс и удоволствия... Не знам откъде да започна. Бяхте ли заедно преди брака? Вероятно -да. Което значи, че си знаел за непоносимостта й към свършването. Имал съм различни ситуации, включително момиче, което буквално ме изтръгваше от кожата, но беше предупредило, че прекият контакт директно я кара да повръща. Специфика. Трябва да се съобразява човек и с партньора си. Ако не си любител на rimjob-а, представи си, че тя НАСТОЯВА да й лижеш ануса. Ама така, малко след като е била(с извинение) по голяма нужда и то преди да се е измила, естествено. Някои минават определени граници, други - не могат. Хората могат да се променят, но когато се свързваш с някого, трябва да приемеш, че е такъв, какъвто е и да не разчиташ непременно на коренни промени в своя полза. Не я карай да се чувства виновна. Това няма да помогне, само ще влоши нещата. Имай предвид и друго: когато престане да те обича, директно ще започне да ти отказва. За съжаление, силната страст в една връзка трае около 2 - 3 години. После доста намалява. Това съвсем не значи, че е край на секса.
Какво мога да ти предложа, за да разнообразите: за начало НАМАЛЕТЕ секса два-три пъти. После може да опитате следното: възбужда те, но не свършваш. Ще си наложиш и да не се усамотяваш, разбира се. Ако го направите два пъти последователно, третия път, когато стигнеш до края, ти гарантирам, че хич няма да ти е скучно.