.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

След Ескапел- менструацията ми е..

Доста по слаба. Дойде ми 2-3 дена по-рано от очакването и е толкова слаба, че извинете за инфо-то, но попринцип на ден поне една от превръзките е напоена добре, а сега само една беше за 4 дена. Попринцип ми трае 6-7 дни, а сега на четвъртия все едно ми свършва. Чудих се дали не е цветна бременност, но щом "напълних" една превръзка едва ли ще е, все пак тогава е по-слабо и по-светло. Като изключим тази въпросната превръзка, всички останали са ми както когато ми идва - малко и по-кафеникаво. Според вас нормално ли е? Извинявам се за твърде ясното описание на кръвотечението ми ;D

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ескапела винаги прецаква менструацията, което обяснява явленията и при теб. Ако искаш да си 100% сигурна, че ескапела си е свършил работата, направи си един тест за бременност - не са скъпи 3,50 - 4.00 е surecheck. И все пак колко време след фала го изпи?

20-30 мин. след случката. То според приятеля ми не е свършил в мен, но все пак предеякуалационна със сигурност е попаднала и реших за да нямам после ядове да взема веднага.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много глупаво нещо... ако не е свршвал в теб да се тряксаш с Ескапел! Сега ще стоиш и ще чакаш да ти се оправи другия месец.Пак ти казвам много е глупаво от едната предеякулационна , без да свършва , да се тъпчеш с Ескапел. Ако беше прочела листовката да видиш какво пише нямаше сега да се чудиш защо ти е такава менструацията. Там си пише. И да те питам, била и си в овулация , че се притесняваш от предеякулационната течност?! Има 1 милимунда шанс нещо да се случи от нея и то ,ако си в овулация!
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Застраховала си се навреме, браво.
    Вземи тест за всеки случай, защото има риск от извънматочна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Точно, не съм сигурна къде е свършил. Понеже като се скъса презерватива не сме усетили. Той го изкара преди да свърши и видях как свършва извън мен , но знам ли дали преди това не е пръснало в мен. Уж усещал, ама все пак не искам да ставам майка.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Много глупаво нещо... ако не е свршвал в теб да се тряксаш с Ескапел! Сега ще стоиш и ще чакаш да ти се оправи другия месец.Пак ти казвам много е глупаво от едната предеякулационна , без да свършва , да се тъпчеш с Ескапел. Ако беше прочела листовката да видиш какво пише нямаше сега да се чудиш защо ти е такава менструацията. Там си пише. И да те питам, била и си в овулация , че се притесняваш от предеякулационната течност?! Има 1 милимунда шанс нещо да се случи от нея и то ,ако си в овулация!
    Подкрепям напълно!!! То ако от предеякулационната ставаше ( да знам че има и някой изключения, но те са много редки ) ... Нали се сещаш, че на сперматозоида му трябва скорост за да успее да стигне до яйцеклетката и да я пробие ( т.е да стане зигота ).

Прочети горния ми пост

Прочетох за 2-3 път инфо-то от сайта на ескапел и се поуспокоих, но все пак се чудя дали да не си купя и 1 тест след 5-6 дни като станат 14 дни след акта.
    Ще получа ли странични ефекти след употребата на Escapelle?
    "...Някои жени могат да имат промяна в цикъла – кръвотечението да е по-силно или по-слабо или менструацията ви може да закъснее или да дойде по-рано...."

Град
    Beyond reality
    Добре бе , при положение ,че си видяла ,че свършва отвън и че той ти е казал...кво се плашиш?! Още нещо , не му вярваш ,че не е свършил в теб ... Уж усещал, ама все пак не искам да ставам майка....тва ме гръмна. УЖ...момиче , ти като свършвам , нищо ли не усещаш?! Уж усещал Ми усеща , и щом е усетил ,че свършва извън теб , вярвай му и не се тъпчи излишно с Ескапели.Не си бременна , а доста необразована!
    maDamn

Напротив. Бих казала, че съм мнооого образована. Просто имам 1 проблем. Ако трябва да отговоря на нечий въпрос относно половия акт - мога да се изразя много точно, когато става въпрос за мен обаче - забивам, изпадам в паника и почвам да се притеснявам за всичко. В случая - всичко, което стане с мен го приемам за някакъв симптом или за бременност или някакви си притеснения там. Просто стане ли въпрос за мен - не съм аз.
    И когато стане така - влизам тук и питам, очаквам отговори. Знам, че ако не попадне семенна течност , а предеякулационна - вероятността е минимална 0.1 процента да кажем. Но тогава идва това НО - "ами ако малко е попаднала в мен и от спермата", "ами ако той е бил в екстаз и не се е усетил".
    Разбирате ме, нали : ) Просто съм такава по природа... Не го искам..

Град
    Beyond reality
    Дишай - нищо ти няма! Щом ти е дошло не се притеснявай , това е от Ескапел!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от time2rock Виж мнението
    Напротив. Бих казала, че съм мнооого образована. Просто имам 1 проблем. Ако трябва да отговоря на нечий въпрос относно половия акт - мога да се изразя много точно, когато става въпрос за мен обаче - забивам, изпадам в паника и почвам да се притеснявам за всичко. В случая - всичко, което стане с мен го приемам за някакъв симптом или за бременност или някакви си притеснения там. Просто стане ли въпрос за мен - не съм аз.
    И когато стане така - влизам тук и питам, очаквам отговори. Знам, че ако не попадне семенна течност , а предеякулационна - вероятността е минимална 0.1 процента да кажем. Но тогава идва това НО - "ами ако малко е попаднала в мен и от спермата", "ами ако той е бил в екстаз и не се е усетил".
    Разбирате ме, нали : ) Просто съм такава по природа... Не го искам..

aаз съм същата :Ддд

Дишай - нищо ти няма! Щом ти е дошло не се притеснявай , това е от Ескапел!
    Точно това се чудех - дали ми е дошло или е цветна бременност, но честно казано мисля, че много почнах да се филмирам. Там трябва да е светлорозово, а при мен беше 1 ден кафяво, после червено, сега пак ми тече кафяво. Важното е, че ме държи повече от 3 дни, а при цветната е краткотрайно. ( да вкараме логиката)

Вероятността за цветна бременност е като да удариш петица от тотото...хиляда пъти ти казаха, че нищо ти няма. Разбира се, че щом ти е дошло по-рано ще е по-кратко и по различно. Ако имаше малка идея какво представлява собствения ти цикъл щеше да знаеш. В периода между менструации се натрупва "запас" върху стената на матката, очакваща бебенце, щом такова не се появи всичко се изхвърля. Ескапела, ако беше прочела И разбрала листовката, прави какви ли не неща с половата ти система в зависимост в кой етап от цикъла ти си в твоя случай изхвърлило ти е "запаса", та ако има бебенце да няма за какво да се хване. Иначе казано толко си имала, толко е дошло.
    За заключение ако ще приятелия ти да се е изцепил с всичка сила чак в маточните ти тръби НЕ СИ БРЕМЕННА.

Не,не,не ! Това последното изречение просто изкърти, благодаря ти за хубавия отговор. You made my night

Град
    Beyond reality
    За заключение ако ще приятелия ти да се е изцепил с всичка сила чак в маточните ти тръби НЕ СИ БРЕМЕННА.
    Ти въобще , умньо, знаеш ли къде се намират маточните тръби, та плещиш глупости наред?!
    maDamn

Град
    пространството на Дисе
    Ти въобще , умньо, знаеш ли къде се намират маточните тръби, та плещиш глупости наред?!
    Той няма грам обща култура и не знае къде става оплождането, ти го питаш за маточните тръби.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Нужно ли е да ви обяснява и какво е "сакразъм".
    Само за справка: "Срещата на сперматозоида и яйцеклетката става в ампуларната част на фелопиевата (маточната) тръбата. Там става и оплождането."
    Вземете почетете малко преди да ми се правите на много общокултурни.
    П.П. time2rock, надявам се наистина да съм ти помогнал да се успокоиш. Миналия месец с приятелката ми минахме през подобна история.
    Последно редактирано от Guio92 : 01-02-2012 на 11:41

Град
    пространството на Дисе
    Маминият той. Точно на мен ли казваш да прочета

Ако действително си минал през подобна история и ако от обща култура си чел листовката на Ескапел, щеше да посъветваш авторката да си вземе тест...

В момента се чудя дали знаеш значението на "обща култура".
    Два пъти вече и казахте, да си направи тест. Ако иска да е спокойна да си прави. Няма нужда във всеки пост да и се казва, не ми изглежда малоумна. А и не смятам, че от шанса за извънматочна бременност, е нужно да си прави тест.
    Предлагам да спрем да си мерим "общите култури", като деца, защото отстрани изглежда тъпо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си