- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли интелигентни момчета ?
хахаха очаквам още повече смех в тая тема :>
вярвам във вас
Забелязала съм,че повечето момичета си падат по така наречените "лоши момчета" ... аз лично съм една от тях.Нямам нищо против псувните (това звучи тъпо) , но хайде да си признаем,че когато сме ядосани дори ние псуваме.Отвръщавам се когато едно момче плюе.
Какво разбираш под "интелигентност" ?
Има умници, които смятат всяка същество, освен тях за мижитурка и го показват по всячески начин. Има умници, чието IQ се равнява на простеенето им или на арогантността им.
Нещата са много относителни. Интелигентният човек е възпитан и тактичен. Знае къде, кога и какво да говори. Тези неща не се определят от пола.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да, интелектът има доста голямо значение за мен. Ти, авторке, обаче май не знаеш точно какво е интелект. Това дали някой псува и дали е много миличък и добричък няма много общо. Интелектът е дълбочина и логика на мисълта, способност за вникване. Иначе и аз самата смело мога да заявя, че се считам са доста интелигентна, ама т'ва не ми пречи да си псувам.А това дали трябва да е мил и внимателен - да, трябва да му пука на момчето за мене, но като ми кажат "мил и внимателен", си представям някой, дето нон-стоп ме разпитва дали съм добре и ми дава да му се качвам на главата. А такъв аз категорично не искам - да, искам да ме уважават, но в никакъв случай не искам да се чувствам, като "принцеса", на която всяка прищявка й е изпълнена. Макар че може и моята представа за "мил и внимателен" да е изкривена, но аз все пак казвам, каквото мисля.
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Само такива.....
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Има огромна разлика между разликата и самата нея, но интелигентен и умен мъж вече трудно се среща. Сега е времето на " лошите момчета " защото плюят и правят локви от плюнки, псуват като каруцари чийто кон са откраднали, е се мислят, че света се върти около тях. Не искам никой да обидя и се извинявам ако съм засегнал някому чувствата. Не знам вие сте жени вие ще кажете кой е умен интелигентен простак балама будала дивак и така нататък.
От кога псуването те прави малоумник? (псуването с граница и причина имам впредвид)
То всички викате, че обичате такива момчета, ама що да ви еба ходите с боклуци от типа "мачо с бръснат дебел врат, който храчи и псува на майна всяка 1-ва *****?"
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Мисля,че нивото на интелигентност не определя дали човек псува. Тъпите момчета са за тъпите момичета, умните момчета са за умни момичета,иначе някак няма да се получи. Някои просто не са толкова тъпи,че да са с идиоти,а някои пък...явно са![]()
|
![]()
Интелигентен и мил, да има хубаво държание пред хората , пред приятелите си и да не псува на всяка дума с ''бахти '' или '' майна'' , но да си кажем честно - никой не харесва някакви философи.
е как да непо добре умен отколкото да не можеш да проведеш интелигентен разговор
![]()