.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хахаха очаквам още повече смех в тая тема :>
    вярвам във вас

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Забелязала съм,че повечето момичета си падат по така наречените "лоши момчета" ... аз лично съм една от тях.Нямам нищо против псувните (това звучи тъпо) , но хайде да си признаем,че когато сме ядосани дори ние псуваме.Отвръщавам се когато едно момче плюе.

интелигентните момчета се харесват от интелигентни момичета

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Какво разбираш под "интелигентност" ?

Има умници, които смятат всяка същество, освен тях за мижитурка и го показват по всячески начин. Има умници, чието IQ се равнява на простеенето им или на арогантността им.

Нещата са много относителни. Интелигентният човек е възпитан и тактичен. Знае къде, кога и какво да говори. Тези неща не се определят от пола.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

много добре казано

Да, интелектът има доста голямо значение за мен. Ти, авторке, обаче май не знаеш точно какво е интелект. Това дали някой псува и дали е много миличък и добричък няма много общо. Интелектът е дълбочина и логика на мисълта, способност за вникване. Иначе и аз самата смело мога да заявя, че се считам са доста интелигентна, ама т'ва не ми пречи да си псувам. А това дали трябва да е мил и внимателен - да, трябва да му пука на момчето за мене, но като ми кажат "мил и внимателен", си представям някой, дето нон-стоп ме разпитва дали съм добре и ми дава да му се качвам на главата. А такъв аз категорично не искам - да, искам да ме уважават, но в никакъв случай не искам да се чувствам, като "принцеса", на която всяка прищявка й е изпълнена. Макар че може и моята представа за "мил и внимателен" да е изкривена, но аз все пак казвам, каквото мисля.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от БонБонЧитУ Виж мнението
    Бившото ми гадже беше много умно момче...ама чак дразнещо умен :ДД
    Няма момент, в който да не съм спрела да се смея с него така че - ДА !! МНОГО ! :д
    Има разлика между умен и интелигентен.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Само такива.....
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Има огромна разлика между разликата и самата нея, но интелигентен и умен мъж вече трудно се среща. Сега е времето на " лошите момчета " защото плюят и правят локви от плюнки, псуват като каруцари чийто кон са откраднали, е се мислят, че света се върти около тях. Не искам никой да обидя и се извинявам ако съм засегнал някому чувствата. Не знам вие сте жени вие ще кажете кой е умен интелигентен простак балама будала дивак и така нататък.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Какво разбираш под "интелигентност" ?

Има умници, които смятат всяка същество, освен тях за мижитурка и го показват по всячески начин. Има умници, чието IQ се равнява на простеенето им или на арогантността им.

Нещата са много относителни. Интелигентният човек е възпитан и тактичен. Знае къде, кога и какво да говори. Тези неща не се определят от пола.
    по правилно и да искат немогат да го кажът ! ^^

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    От кога псуването те прави малоумник? (псуването с граница и причина имам впредвид)
    То всички викате, че обичате такива момчета, ама що да ви еба ходите с боклуци от типа "мачо с бръснат дебел врат, който храчи и псува на майна всяка 1-ва *****?"
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Мисля,че нивото на интелигентност не определя дали човек псува. Тъпите момчета са за тъпите момичета, умните момчета са за умни момичета,иначе някак няма да се получи. Някои просто не са толкова тъпи,че да са с идиоти,а някои пък...явно са
    |

Супер фен Аватара на wiiwa
    Интелигентен и мил, да има хубаво държание пред хората , пред приятелите си и да не псува на всяка дума с ''бахти '' или '' майна'' , но да си кажем честно - никой не харесва някакви философи.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    е как да не по добре умен отколкото да не можеш да проведеш интелигентен разговор

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Естествено! Само такива. Мърлите да се хващат с малоумниците, на мен не ми допада тая прослойка.
    ++++++ на същото мнение съм.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    A не!Харесвам само такива,които ми говорят на 'ма' и ме бият.

точно такива олигофрени харесвам..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    но да си кажем честно - никой не харесва някакви философи.
    Не е вярно - аз тъкмо такива харесвам^^
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си