.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Косатаа ..

Косатаа ..

Здравейте ,, Значи.. имам много ама много къдрава коса .. използвах какви ли не преси и с лакове и разни други неща опитвах ,, ноо стои 1,2 часа най-много права и се къдри веднага .. Съсипвам си косата ама пък искам да ми е права ... Кажете какво да правя

Град
    Стара Загора
    Мисля че имаше някакви продукти, с които косата стои права месец-два. И трябва да идеш на фризьор за да ти ги нанесе на косата и т.н.
    Но незнам за марки, полза от тях, вреди и подробности.
    И все пак не беше нужно да правиш нова тема, след като има толкова много теми предназначени за такива въпроси по отношение на косата...

Повече от фен Аватара на Meoww
    Купи си качествена преса. След изправяне напръскай косата си с лак за коса

Banned Мега фен
    значи единия вариант е трайно изправяне (обратното на студеното къдрене) прави се при фризьор,стои няколко месеца (зависи колко бързо ти расте косата,там където е израснала пак ще е къдрава) вреди много - повече от боята.. общо взето е това.. иначе хубава преса + лак.. или можеш да пробваш като се изкъпеш да си изправиш косата до колкото е възможно с четка + сешоар,после с преса и после да я пръснеш с лак

Повече от фен Аватара на Meoww
    Това трайно изправяне не уврежда ли много косата?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Това трайно изправяне не уврежда ли много косата?
    Бих казала доста. Но в случая като гледам ,авторката и без това е на път да си я изтощи доста , така че по - добрия вариант ми се струва трайното изправяне. Нищо , че съм против.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Като не можеш да се гледаш естествена си съсипваш косата. Не си ли пробвала да я оставиш къдрава и да я дооформиш с пяна, таман ще я оставяш малко да си почива от пресата.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Трайното изправяне не ти го препоръчвам, а и щом вече ти е почнала да ти се изтощава доста косата..Толкова ли не можеш да я оставиш известно време естествена , да си почине малко..А и в това време , каквото и да сложиш на косата си , няма да се задържи права.Или ако толкова много искаш да си с права коса , вземи си по -добра преса , течни кристали , козметика , която се ползва при изправяне на коса и за спомагане в изправянето.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Banned Мега фен
    ^ нда.. +1 .. а и сега времето доста помага на косата ти да се начупва.. хубава преса + продукти за изправяне + стилизиращ продукт и малко умение да боравиш с всичките тези неща и си готова ..

моят проблем беше, че след едно отиване при фризьор, си направих бретон... за мое голямо нещастие той се начупи,к азвам ти ужасно се начупи... и преси ли не пробвах, ама дори и за малко не се изправяше. от прекаленото третиране с преса косата се изтощи и приличаше на слама, докато след това напълно спрях използването на преса и започнах да използвам шампоан и маска за изтощена и стресирана коса, резултатът се пролича още от първото нанасяне, след това си намерих лесен начин и то само с използването на фиби (просто защипваш влажната коса с фиби и ги оставях до към 8 часа) без използването на никакви преси ) та моят съвет е да намалиш използването на преса и да използваш термозащитен спрей, както и подходящите шампоан,балсам,маска

Супер фен
    ^ може ли да кажеш марката на шампоана и на маската?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Като не можеш да се гледаш естествена си съсипваш косата. Не си ли пробвала да я оставиш къдрава и да я дооформиш с пяна, таман ще я оставяш малко да си почива от пресата.
    ^^ .....

Мега фен Аватара на strawberry88
    *шампоан и балсам за права и гладка коса
    *термозащитен спрей
    *качествена преса

Аз имам същия проблем.Докато е мокра косата и слагам пяна,после суша с четка и сешоар,слагам кристали за коса и изправям с преса.Става идеално,но за съжаление кото легна пак се начупва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си