.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на sixtenfix

Шампоан за боядисана коса

Наскоро се боядисах и можете ли да ми препоръчате хубав шампоан и балсам за боядисана коса? И някоя добра маска ... ,но косата ми е червена, а бях чела в много форуми ,че маските отмиват много бързо цвета.. Това вярно ли е?

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Аз бих ти препоръчала тази серия на Loreal Professional

Иначе за маските - аз не съм забелязала да ми свалят цвета, по-скоро маслата може да имат такова действие, но при мен и това го няма.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз ползвам на Глис шампоана и балсама и съм много доволна.

Супер фен Аватара на musS
    аз съм много доволна от балсамите на elseve.. обаче шампоаните не съм ги пробвала

Голям фен Аватара на Glam0rous
    http://www.johnfrieda.com/en-US/Prod...-Daily-Shampoo Ето за червена коса специално. Мисля, че има и други неща от серията. Аз използвам за руса и са много добри!
    В никакъв случай не си прави домашни маски на косата! Всичко ще се отмие. Червеното е много капризно и се отмива много бързо едва ли не само от шампоан и балсам, ако не са подходящи. Ако си сложиш някакъв бъркоч ще го съсипеш.

Banned Мега фен
    някой съставки свалят боята,да,а за шампоан - професионален.. отиваш при фризьорката и тя ще ти даде.. те не са кой знае колко по различни.. просто с различно пх и са по-щадящи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си