Здравейте!
Много спешно ми трябва съвет, но не намерих друго по - подходящо място за това, реших да пусна тема тук с надеждата, че някой ще сподели опит.
Моля не скачайте срещу мен, може и аз някъде да греша, наистина имам нужда от съвет.
Новата година започна малко кофти за мен.
С мъжа ми се бяхме разгорещили, не го бяхме правили скоро, опитахме малко по - различна поза и в следващия миг и двамата изпитахме ужасно силна болка...
Явно пенисът му е излезнал, аз съм залитнала и е уцелил грешното място със сила...
Адски ме заболя, изтичах до банята и имах кръв в ръката... изтече още малко, причерня ми и почти припаднах... усетих как губя контрол над тялото си и паднах.
Кръвта спря, но от силният удар "онова" място беше останало по - разтворено... след няколко часа все още е съвсем леко отворено, т.е., полупритворено и много се притеснявам...
Предполагам е по - правилно да отида на гинеколог и да споделя проблема си..ако не се оправи до ден - два.
Не знам какво се случи, ново е за мен и съм в абсолютна паника...Толкова ме стресира.
Знаете ли нещо по въпроса, случвало ли ви се е, моля някой да помогне.
Измина цялата нощ от гафа, но там съм леко отворена, т.е. затворено е, но като пипна усещам, че не е плътно и е подуто на 4 големи сектора, не изглежда като преди...
Моля дайте съвет.