- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Винаги може да бъде по-зле.
Днес ни повдигнаха професионалното самочувствие значително. Никога не съм вярвала, че точно в рекламата би могла да ми бъде силата. Сега ако ме удари музата и за другия проект, няма да е никак зле.
И съм някак много... любвеобилна. Искам котка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Замаяна, а беше просто дълбок сън.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Понякога го обичам твърде много. <3 Толкова ми е разнежено... Кой би повярвал, че след една година все още ще се чувствам лудо влюбена, ще си мисля толкова много за него...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Плажът беше страхотен. Водата беше ужасно студена, ама се свиква.. горе-долу
Чувствам се слънчасала и малко разстроена..
Да, искам ново начало, което да започна без други хора да ми се месят. Но някак си фактът, че аз заминавам в едната посока съвсем сама, а в другата отиват цяла група от познатите ми, ме кара да се чувствам самотна и прецакана донякъде. Колкото и да искам да се откъсна, не мога да си представя на моменти на кого точно ще се опра.
Макар че... сега съм на това дередже заради тях. Подведох се по едно грешно мнение и стигнах до тук, за да променя нещата ще ми трябва цяла година. Самият факт, че се вързах на тази глупава история ме измъчва, чувствам се използвана и захвърлена след това. Утешавам се единствено с факта, че поне всичко, което ще имам и постигна, ще е постигнато само и единствено благодарение на мен и моите собствени воля и умения.
Пф. Това не означава, че не им се дразня като им слушам бляскавите планове за студентски живот.
И все пак... някак си предпочитам самотното ново начало пред груповото лицемерие в ситуации, в които не мога да го приема.
О, и честит ми нов ранг.![]()
Последно редактирано от shmatarok : 05-07-2012 на 19:02
сит като вълк който е изял 2 козлета
Свежинка е навън, подухва някакъв много приятен ветрец и май ще вали. <33
Гледах филм досега и се чувствам ободрена, от цифра време не бях засичала толкова добър.
Останаха ми едни 20 страници за мъчене още, прочитам ги и си бия камшика.
Нещата се поуталожиха и май скоро ще мога да си се върна към нормалното за мен ежедневие. След една биричка и болките в бъбреците намаляха, и се надявам след още една утре да спрът. Кофтито е, че утре ще се става в 8 ама няма как ... Университета си е университет, пък и поне ще мога да го видя след изпита му и евентуално да се чупя от едната част от семинарното по АЕ че да имаме малко време да ми каже как е минал изпита и евентуално да се помотаме някъде за 1 час.
Скапано ми е,ама кво да се прави...време е да си лягам и без това не правя нищо смислено...
>>DjBelev<<
Гладна, влюбена и малко самичка..искам да го гушна. <3
Мразя първа смяна. Мразя я. Всяка сутрин един и същ ритуал на събуждане и лошо настроение, после и целия ден заминава...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Идва ми да отворя куфара, да метна първите неща, които са ми пред очите, да тръшна вратата и да не се върна. Интересното е, че ако се понапъна да открия подходяща работа, ще се оправя.
Ебаси викането, ебаси чудото...
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-08-2012 на 05:45
Събудиха ме рано,ужасно криво ми е....днеска цял ден всеки който ме доближи ще си го отнася.
Нямам време, нищо няма да направя накрая, само нерви и нищо положително, което да ме дърпа.
Ужасно начало на деня. Знае, че не обичам да ме будят когато няма съществена причина. Още по-малко по такъв начин.
Дано остатъка от деня е по-добър, в противен случай някой ще го отнесе.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
супер 10 10 10
момиче
Деня ми ще бъде кратък, след училище ще се мотая по магазините за пръв път от половин година насам с една приятелка. Хубаво ми е.
искам и аз
ми супер ми е, по нищо не си научих , заради него :Д
и тая буболечка ме изнерви
и клавиатурата също, и шивашкият ми метър,който не знам къде е също
а пък и на училище трябва да ходя и тест да правя .. супер якото..
още 10 дни само <3 <3 <3 и после почивка
"Искаш ли да заспя и да не се събудя?" - по-точно мисля, че не може да бъде написано.
пс: Цитата е от песен.
Между чука и наковалнята... така се чувствам! Не се научиха тия хора да не си играят с огъня... защото после боли!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може би щастлива, от снощи. Цяла вечер съм си говорила с момчето, което харесвам. Легнах щастлива, станах щастлива.![]()
Ще има двойки мамка му.Хубаво , че се местя.
Блааах, трябва да се къпя, да се бръсна, че към 3 и нещо трябва да паля кеца. А как ме мързи само... И освен ако не изскочи нещо което наистина "не е за изпускане", най-вероятно ще се прибера по-раничко, че да релаксна малко... последните 30 и няколко часа бяха доста тегави xD Но пък за сметка на това си заслужаваше ;р