- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Ша му еба майката, как се оспах, 'стървах 100 лекции. И семестъра треа да плата...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^точно една дружка от твоята специалност ми се оплакваше,че била голяма навалица вчера за таксите
А аз си разкарах сецнатия за 59ти път кръст до другия край на потопената в мъгла Стара Загора...весел ден е днеска xDD
Последно редактирано от Glamour92 : 02-23-2012 на 13:18
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Хорнииииииииииииииииии искам я
айде да идва утре по - бързо![]()
Чувствам се прекрасноо ..
<333 Обичам го обичамаммамама го многооооооооо:****
ох.. ^__^ никой не може да ми развали настроението освен майка ми... :///
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ох,уморена,но щастлива и доволна...свърши се с тъпите матури ,след малко ще му се обадя да го чуя... ям жилибонки , пия пепси , ще ям вкусна манжичка - абе ползотворен ден беше.
ПП: Ако някой го интересува,още ме боли корема,ама майната му!
maDamn
Ужасно,ама ужасно щастлива![]()
така не съм била от толкова много време...щастлива съъъъммм
![]()
събудих се прекалено рано, отново. след снощния разговор с нашите хич не съм на кеф. не ми харесва някой да си прави планове за моето бъдеще.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Наспах се като първия пич и сега ми е идеалничко! Хапвам си , после ще направя някоя друга разходка и ще върша вече работата,която имам...то трябва да сме 3, но естествено само аз я върша ...нищо, то всичко се връща![]()
maDamn
безразлично.. без положение ...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не се наспах, ама имам работа за вършене... Довечера мисля да се довърша!
Първоначално написано от antifashionshit
Добре съмУчудващо не ми се спи, при положение, че съм станала в 7 и 15, и съм спала 4 часа, а днеска трябва да издържа поне до 4 - 5 през нощта ... Иначе се радвам, че вчера успяхме да оправим отношенията си с моя, и се разбрахме, че повече няма да си позволяваме негативите в университета да ни се отразяват на връзката.
Днеска ще оставам да спя в тях, ииииихаааааа кеф на макс ще еНаправо нямам търпение да стане 3 часа да дойде да ме вземе от нас
Замислила съм му една изненада, ей, така без повод, дано се получи както съм я планирала
![]()
Петък е!!! И от днес съм ваканция една седмица!! Кеф на макс! Цялата къща ще бъде на моe разположение за 10 дена![]()
Абе, само аз ли съм наказан тука у фороно?
me 2...за съжаление не мога да се чувствам виновна,тъй като идея нямам що съм наказана ..........
Yellow tigers crouched in jungles in her dark eyes.
She's just dressing, goodbye windows, tired starlings.
I'll sleep in this place with the lonely crowd;
Lie in the dark where the shadows run from themselves.
хванах червеи в ушите от тая песен...хубава е,ама не мога да си я избия от главата,пък имам да мисля и за други неща,при това важни.
Остават 3 дена до подаването на документите и вече ще знам в кой факултет ще ме мъкнат на заколение.Да ме пита човек що ходя,като и с матурата сигурно ще стане.Ама пък кога друг път ще ми се падне в близките месеци да скитосвам с моите из София или да ходя на чужди лекции,без да съм студентхохо,абе,струва си ...
Утре-на тренировка.
Ии,да скачаме към задачите..............
Последно редактирано от Equilibrium1992 : 02-24-2012 на 09:28
Би трябвало всичко да е ОК, затрупана съм от работа,но съм си у нас и се предполага,че ми е ОК,ама не знам...чувствам се малко тъжно, не знам защо. Всъщност може би знам,но за момента няма какво да направя...fuck! Искам гуш ве да го ева!
maDamn
Имам чуеството, че това е НАЙ- дългия работен ден ...на света!
Имам гадна мигрена , ръката ме боли , очите ме болят , само остава и оная работа да ме заболи.
Ще се купя след малко и може да поизляза.
Пак не бях на университет , мамка му
Подремнах и съм свежа като краставичка. Мисля да се помотам още известно време из нас, да разцъкам някой conquiztador и после ще почвам да се глася. Имам супер добро предчувствие, пък не знам.
Добре съм, утре сутринта дълго чаканото пътуване. Дано да си изкараме добре, хаха и си изгорих ръката..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!