- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Проблемът не беше в това колко време ми отне, а в това, че трябваше да бъда другаде в това време, но докато се усетя бях закъсняла... А като видях, че закъснявам реших въобще да не ходя... Damn.
От един час се опитвам да си приготвя вечеря на микровълновата и от един час не успявам защото все се разсейвам с нещо друго. Гладна съм, мамка му.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Високите токчета, хубавата коса и тесните дънки винаги говорят в моя полза![]()
Уморена,всичко ме боли...колко гадно било да ходиш за всички часове в даскало![]()
чувствам се чудничко :ь след козметк обикновено е така.
само дето ме чакат задачи по математика и да пооправя малко дома, защото утре след даскало ще си имам гости.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Истината наистина боли ... колко гадно ми стана като го чух, въпреки че знам,че е точно така, но не искам да е такааааааа : ((
Скарани сме и тово ми тежи адски много ..
В училище е или егати скуката, или егати напрегнатата и изнервяща обстановка...
Кога ще дойде деня в който ще бъда истински щастлива и ще заспя с усмивка и очакване на следващия ден с нетърпение ?!?
май НИКОГА или поне не в близките 10-20 години
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Да напръска пуловера, който нося, с парфюма си, за да ми мирише на него докато го няма. In love <3
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тъпо.. Издъних се зверски по математика, в събота и неделя съм на пробни изпити... и все още се чудя защо все на мен се случват гадните неща, защо винаги "се влюбвам" в неправилните хора?!![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Супер яка носталгияя ... :X
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Имам главоболие , от банката ми правят проблем за превода.Ще трябва пак да се обаждам на баща ми , а ми писна да търся помощ от когото и да било.Вече се оправям сам.Само като си помисля за нея и ми става носталгично.
Страхотно.
Чачо да си изпразни малко входящата кутия ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Притеснена защото се изложих на теста по химия и вече взе да ми става много!Чувствам се и някак изостанала,всички около мен са все влюбени и пеперудчици имат в стомаха,а моят - нищоотдавна не съм се чувствала така,толкова безразлична и така объркана.Този факт не ме дразни - радвам им се,ще дойде и моето време,макар че никак не вярвам да е скоро.В училище издивявам,не издържам повече - искам да се случи нещо,някаква тръпка,нещо да ме заинтригува!
Слушам сръбска музика - доста неприсъщо за мен. Ядосвам се на всички, но поне си написах по италиянски и шведски -.-
Имам да си довършвам преводи по английски. Единия ще го оправя, но на другия след като го преведа и римата трябва да му оправям... Поне съм ги започнала. Яко ми се спи и ме мързи леко :Д
Everything changes, but beauty remains ...
![]()
Мнооого готин ден беше, 'ма добре, че бях аз да ги накарам да живнат малко, че са ебати жалката история. "Спи ми се/яде ми се" са двете реплики, които най-често чувам напоследък, независимо от часа и направо ме хвърлят в джаза.
Много, много, много се надявам тва за събота да остане, 'щото.... Задава се поредица от благинки и не мога да си намеря място.
Само инати ми е по-голям от желанието! Няма да му звъня, няма да му пиша, ще гледам и да не го засичам ( лесно ще ми бъде, при положение, че сме в различни училища и.. различни градове. Е да на 5 минути един от друг, ама той много не идва насам ;дд ). Да го видя колко ще издържи..![]()
Утре имам тест по БЕ.. не знам какво ще правя, тая ги дава супер гадните! :Х
Иначе ми се спи супер много, ама няма да лягам, докато той не си легне!!![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Много ми е гадно и тъжно и ми се иска да се самоубия ....
Един човечец,който беше решил,че съм читава мишена върху която да си излива помията изневиделица реши да напусне живота ми...
Само като се сетя какви добри помисли храних отначало към него,ама нА.
Има случаи,в които е генерална грешка човек да се предоверява на първите си впечатления.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Добре бе, колко трябва да съм зле - първа смяна, в 6 ставам, а да си легна в три и нещо си. *facepalm* Толкова съм тъпа. С'а пак ми се реве, не две, ами и половин не виждам... Леле леле.
И контролна след малко. чудничко.
Довечера си лягам в 8!
hah знаех си че баш днес на рождения ми ден няма да вали както го даваха, дано да се задържи така слънчево и хубаво до довечера
иначе цял ден ще съм с нея <3
Що за идиот си, че да дойдеш в библиотеката, че да говориш високо с тъпите си приятелки и да се смееш.... Само аз ли си мисля че в библиотека където хората се опитват да учат трябва да е тишина? Сметни, аз съм в стая сам, и пак ги чувам.......
Уморена съм ужасно много, тая седмица ми е доста напрегната и всеки ден по 1000 работи да свърша, а искам да го видя за много време- да говорим, да говорим- да седя и да му слушам прекрасния глас))
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!