- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Чуствам се -> http://vbox7.com/play:59cb0b79 така.
Хубаво кафенце за начало на гаден ден.
И сняг. WTF???
P.S Facebook down http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...jpg?1296494117
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Определено по-добре. Мъчно ми е, ама... явно ще ми се наложи да се справя сама с това.
Честит рожден ден на модератора. На колко ставаш?
И чак аз не мога да повярвам...зле както винаги,историята си се преповтаря...Ама този път наистина си взех поука,повече няма да се самозаблуждавам,вярвам толкова лесно и ще си позволя да чувствам нещо към дадено момче чак когато съм сигурна,че и той изпитва нещо...писна ми все така да става.Абе поне мис стана ясно никога няма да съм щастлива в любовта,никога няма да се получи да си харесам дадено момче и той мен...ама шанс,живота продължава...
^
Наранена си и драматизираш прекалено много. Имаш цялото време на света да срещнеш подходящия, така че keep ya head up.
Нормално. Трябва да ходя да напазаря и пооправя вкъщи, а времето навън така ме демотивира...
Welcome to the Jungle...
Мисля си,че ще откача вече.Писна ми от това претоварване,главата ми ще се пръсне,но пия едно кафе и почвам да уча...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Защо съм била несериозна? Защо съм си правела каквото си искам? Айде като станат всички сериозни и към мене... тогава и аз към тях ще стана сериозна... аман!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имам чувството, че човек, колкото по-силно желае едно нещо и се стреми към него, толкова повече се отдалечава от целта, ей така, умишлено, сякаш напук, обстоятелствата вървят срещу него.
Много объркана бях и продължавам да съм, та вероятно сега си нося кръста, заради всичко което НЕ направих, а трябваше. Хората имат проблем, че правят разни неща без да мислят, аз имам проблем, че нищо не правя, 'щото прекалено много анализирам и изчаквам, ебаси.
Заради събитията в последно време пуша два пъти повече от преди и налитам на въглени като невидяла. На тия двете неща оцелявам + главоломна доза кофеин, ама с него ставам и още по-крива, та да.
Никакви крайни срокове не ми предстоят скоро, та мисля тая вечер да я отделя за почивчица.
Лени Кравиц + чаша хубаво червено вино + плато от сиренца и разни месни истории=win!
А после за първи път от безумно много време ще отида да му дръпна един пълноценен сън.
Ох, лежерничко ми е. Прибрах се от фризьор , нъх 1 см казах , тя 8 махнаНищо , ще порасне... Изчипках се и ми е някакво добре. После сядам да хапна и да уча ,че няма да ме чака мен тая география. Плановете ми ще се осъществят и съм мазно доволна!
maDamn
От 2 дни търся удобен момент да го заговоря.. и вече ще ми се пръсне главата.. >_<
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
ЗЛЕ! Бахти , все едно съм никой..., тъпо ми е , гадно ми е...заеби...
maDamn
Супеер... само дето можеше да мине и без майка ми да ми развали настроението, но все тая. Мързи ми адски много, а имам да уча... Карай, ще гледам тв. :Д
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
честит рожден ден, шадоу! ( =
приятен ден. много му се зарадвах като го видях да ми се усмихва глуповато, леко прикривайки се, дори на брадата му се зарадвах много. пообиколихме да свършим всичко, пък после му се и радвах, изобщо хубав следобед беше ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ебати некадърните и некултурни идиоти.... Не са ли се научили че не трябва да мляскат...