- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Т'ва изобщо работи ли се по форума ?
Уж казаха, че до няколко дни всичко ще е ок, а като гледам пак форума си забива чат пат, отделно половината неща от потребителсия панел са само за декорация............. и емотиконките и другите джунджурийки уж щяха да ги пускат до 24 часа , а от тогава минаха 2 седмици
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Те стария, че няма да го върнат няма ама поне да няпраят този да функционира на 100% човек един аватр не може да си сложи като хората
Ядат си хляба по тоя начин, всеки вижда колко по-малко хора пишат с всеки изминат ден
Законът е закон,
но той врата в полето е
и не може да се цитират и двете мнения на потребител.. т.е. един като е писал нещо и друг гоо цитира и после искам и аз да цитирам и двете-не става, цитира се само последния цитат .. ;х
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
искам да си сменя шибания подпис ама няма брате
nigga stole my bike
мнееееее
не виждам нещо да е мръднало от 2 седмици
Стаклен дом - наказанието >> teenproblem - наказанието
6б3З10
Цял месец мина и нищо не направиха тия келеши
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Съмнейшън повече някой да си мръдне пръста... ама както казаха и по-горе, то се вижда как гасне малко по малко клетия форум.
Ами мачока и алекс обещаха, в къв свят живейм ако мъжката дума не значи нищо![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Обещали били... Те като наще политици - само се правят на 'Дръж ми шапката' и обещават...
Мачока не съм го мяркал от 2 седмици сигурно, скатава се
Пък и в новини и съобщения в оная тема са оставили само модераторите (в частност шадоу ) да отговаря, абе пълен зян ако беше глобала до ся всичко щеше да е ок
Законът е закон,
но той врата в полето е
Старият форум по ми харесваше..
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Да направим стачканикой да не влиза докато не го оправят ;D
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Но ще е забавно, как си губят трафика, а няма трафик => няма реклами => няма приходи от тоя форум. Макар, че като гледам то и сега няма реклами.
n00bs
бе то кофата е най-активния разделвие като се махнете, половината форум заминава ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А не са им много големи цените като се вгледаш
![]()
Днеска като драснат 2 платени статии и ето ти ги 700 кинта, а аз като даря кръв и сперма ми дават старо списание и кучешки шоколад.
n00bs
да,да вземат вече да го оправят![]()