.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    ...Не...Казвам...

Unhappy Искам...да...НАПЪЛНЕЯ..:((

Здравейте, от доста време се опитвам да напълнея!Аз съм момиче на 15 години, висока 160 и тежа 43 килограма!Препоръчайте ми нещо за ядене, което ПОМАГА и някакви упражнения за вкъщи!Искам да напълнея поне за 6-7 седмици !!!Ще съм ви МНОГО благодарна!!!

Супер фен Аватара на pressiana
    Я дай една снимка да ти кажем дали си прекалено слаба.. според мен едва ли си.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Пий боза и яж баница.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Аз съм на 16, 1.62 и също тежа 42-43 кг.. Не се чувствам прекалено слаба. Е, може би няма да е лошо да кача 1-2 кила, ама.. Все пак е важно ти да се харесваш - ако чувстваш, че трябва да качиш, давай!
    Иначе яж тестени изделия, банани, банички, месо, мазни и пържени храни - чипс и т.н.

Супер фен Аватара на pressiana
    Toва с баничките е глупост! Недейте да давате такива съвети. Ще напълнееш след време. Недей да слушаш какво говорят хората.. Аз съм по-висока от теб, мааалко по-тежка, но се чувствам добре в кожата си..

За момичета на вашата възраст е нормално да сте толкова като килограми, а вече ако искате да напълнеете, хапвайте повечко и тренирайте за да се стегнете
    I can see in their eyes
    they've already died
    inside, but as for the outside
    I'll take their f*cking heads

Чувала ли си поговорката: "За всяко нещо си има време и място"?
    Искам да кажа, че ... ти си още не 15... нормално е да тежиш толкова... не е нормално да тежиш толкова ако си на 20 да речем.... тогава вече кокалите ти ще са пораснали и ще оформищ женско тяло и ще отидеш към 50кг....
    Природата си знае. не насилвах нещата. нормална си

Град
    ...Не...Казвам...
    Знам, но просто искам да напълнея с 2-3 килца не искам да бъда слаба а леко пълничка

Град
    ...Не...Казвам...
    Знам, но искам искам да напълнея с 2-3 килца А и като хода на лекар лекарите само ми казват вземи да ядеш, яж за да напълнееш.....

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Dqvolchetooo Виж мнението
    Знам, но просто искам да напълнея с 2-3 килца не искам да бъда слаба а леко пълничка
    Хората луди пари дават по диетолози и фитнес за красиви и слаби фигури, а ти искаш да си "пълничка"?
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Повече от фен
    Така или иначе тялото ти знае колко трябва да напълнееш, но това ще се случва постепенно. Ако сега се подложиш на диета така или иначе тялото ти ще качи това, което му е програмирано и един ден ще станеш по-пълна. Ако все пак смяташ, че трябва да напълнееш недей слуша съвети като "яж чипс,банички" и такива, защото от тях ще хванеш целулит много лесно (ако не спортуваш достатъчно). Също гледай да качваш килограми постепенно, за да избегнеш появата на стрии. Най-добър съвет може да ти даде диетолог успех!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Яж кaчественa хрaнa - имaм предвид повече белтъци ( мляко, яйцa, рибa, месо, сирене ), зaпочни дa тренирaш нещо.. От тренировките несъмнено ще кaчиш мускулнa мaсa, ще стегнеш тялото и ще се чувствaш много по-добре в кожaтa си ..

едит: Сегa видях, че си писaлa и зa упрaжнения .. изтегли си P90X .. достa добри сa
    Последно редактирано от divacheee : 01-03-2012 на 14:08

Град
    ...Не...Казвам...
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Хората луди пари дават по диетолози и фитнес за красиви и слаби фигури, а ти искаш да си "пълничка"?
    Не ме интересува какво казват хората искам като пипна ръката си да усетя месце или мускул, а не кокали

Град
    ...Не...Казвам...
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994 Виж мнението
    Така или иначе тялото ти знае колко трябва да напълнееш, но това ще се случва постепенно. Ако сега се подложиш на диета така или иначе тялото ти ще качи това, което му е програмирано и един ден ще станеш по-пълна. Ако все пак смяташ, че трябва да напълнееш недей слуша съвети като "яж чипс,банички" и такива, защото от тях ще хванеш целулит много лесно (ако не спортуваш достатъчно). Също гледай да качваш килограми постепенно, за да избегнеш появата на стрии. Най-добър съвет може да ти даде диетолог успех!
    Какво е "целулит" (не, че не знам, но просто не съм обръщала внимание)

Мега фен Аватара на Colouring
    На всеки килограмите му седят различно.Щом иска-нека пробва,стига да не го прави по нездравословен начин,за който ще съжелява.Недей да нагъваш само мазни храни и сладко!Ужасна грешка ще направиш.Яж место,сирене,кашкавал,абе изобщо животински продукти,яж ядки,хапвай си и сладко,пък и тестено от време на време,но не прекалявай.И спортувай,за да натрупаш мускулна маса.

Може с ядене нищо да не стане Имах една приятелка която щом хапнеше нещо след максимум 1 час отиваше до тоалетната изхвърляше всичко.. просто храната не се задържаше в тялото и.. най-дибър съвет ще ти даде диетолог

И аз искам да напълнея малко, аме не става. Не съм особено висока (към 1,65) и съм 47кг. Всички ми казват, че имам прекалено слаби крака. Но колкото и да ям не напълнявам. Правя си упражнения и т.н. както си трябва всичко, ама не напълнявам. Вече 3 години си стоя на тези килограми. Та мисълта ми е, че ако ти е заложено да си слаба ще си слаба. И аз искам да не си удрям постоянно по някой кокал, ама шанс.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Град
    ...Не...Казвам...
    Може ли да ми предложите нещо, с което се повишава МНОГООООО апетита

Привет и от мен! Нека и аз се впиша ....! Висока съм 1.70 и съм 51 кг., и аз се опитвам да кача някое килце! Ще следя темата с интерес!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си