- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вижте, вече имам над 62 000 гледания в Youtube! И то само за 3 месеца!
Присмял се хърбел на щърбел ..10000000000000000000000000000000 пъти по-добре е от теб ...Азис младши майна ...;д
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Стига плака, де, стига, де...Точно пък ти, дето не си се научила да пишеш още, не можеш да ме засегнеш по никакъв начин, още повече във форум, в който през повечето време драскам глупости, рядко се случва да съм сериозна, никога в Кофата.
![]()
олее, какво направихте тука ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
За какво толкова се карате >..Всеки с кусурите си ...
Едно готино танцуващо момче ви нае*а всичките с един клип и се изпокарахте помежду си от ят, защото знаете, че не можете да ми стъпите и на малкото кутре!![]()
Майко от караници си потрошихме клавиатурите.![]()
![]()
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Моите гледания са доста по-малко :С
http://www.youtube.com/watch?v=V9d1XInHUbQ
всичкото е импровизирано и когато го свирих не бях учил скАли/гами, затова солото е доста аматьорско.
Но има един клип, който е правен на моя карта на Heroes 3 WoG и има 100 000 или колкото бяха, ей сега ще го изровя...
Всъщност някой друг беше правил картата, но аз я промених коренно - направих я много странна, едните почваха с Аzure Dragon и имаха достъп до най-силните дракони в играта, другите бяха с героя който може да прави Sharpshooters, другите пък почваха с The Grail (за сметка на това, в останалите отношения бяха сравнително слаби), едни получаваха по 3 дявола на седмица вместо 2 във всеки замък; можеше да намериш всичките същества от WoG някъде и да играеш с него, а и да си отглеждаш духове; всеки можеше да сглоби някой от предметите от Shadow of Death; а геймплея беше толкова дълъг, че никога не я играх достатъчно, че да стигна дори до средата :Д
Бях 8-9 клас като правих картата и я бях качил в някакъв сайт. Когато видях този клип (който имаше 40-50к гледания тогава) ми се стопли сърцето - ъплоудъра е минал цялата игра! А аз не стигах и до 20%, всеки път като я играех решавах да променя много неща и накрая промените ставаха толкова много, че направо почвах наново.
Едит: ето го и клипа http://www.youtube.com/watch?v=fNqXQIQl6Qc
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 01-03-2012 на 15:03
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Добра казано Уакс , добре казано !..![]()
Ето и гореспоменатия клип: http://www.youtube.com/watch?v=fNqXQIQl6Qc
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga