.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас

Когато чувствата започнат да изчезват ...

Здравейте ,ходя с едно момче година и половина ,но от известно време усещам ,че нещо куца във връзката ни.Неговите чуства са си същите даже и по силни,но за моите не мога да кажа същото.Няма е вече тръпката ,когато го видя,даже не знаем вече за какво да си говорим,по често почна да ми става досаден ,шегите му не ме забавляват.Но има и част от мене която го погледне и си казва "Не го оставяй това е временно" .Наистина не ходим от малко време ,не искам да го нараня, може би ми трябва време не знам как да остъпя да продължа ли с него или да късаме.Ако скъсаме край на всичко едва ли ще се видим повече просто го познавам .
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изчакай 1 седмица, или 2, и ако взаимоотношенията ви не се подобрят, го късай. Няма смисъл да пикаеш срещу вятъра.

Град
    у нас
    И аз мислих да му дам още време,ще изчакам и ще видя пък каквото ще да става после .Мерси

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Наистина.. изчакай още малко, но не много време - нещо от рода на 2-3 седмици. Ако след това не се получи - обясни му
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    а тъй дай си време и на себе си и на него и си изясни чувствата - даже ще видиш дали ти липсва

Град
    у нас
    Охх ще му дам време,но едва ли ще се промени нещо.Писна ми все аз да го напътствам и така.Работата е там ,че ако скъсаме той ще се погуби знам го,няма да иска да ме погледне и ще направи някоя глупост.Или да му кажа да се разделим за известно време и това също ще го съсипе.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    Охх ще му дам време,но едва ли ще се промени нещо.Писна ми все аз да го напътствам и така.Работата е там ,че ако скъсаме той ще се погуби знам го,няма да иска да ме погледне и ще направи някоя глупост.Или да му кажа да се разделим за известно време и това също ще го съсипе.

Ама за какво ще му даваш време на него?! Ти си тази, която се чувства отегчена, не той. Ти се отдръпваш, не той. Ако искаш да даваш време, дай го на себе си, за да изясниш собствените си чувства и желания. Ти поговори ли с него? Каза ли му как се чувстваш, предложи ли по някакъв начин да разнообразиш връзката ви. Защото, ако не си, той няма как да знае какво се случва с твоята глава. Когато се разделих с едно бивше гадже, той започна да друса тежко и по много. В началото на запознанството ни, му помогнах да се отърве точно от тази яма и той успя. Месеци преди да скъсаме отлагах, защото си мислех, че ще се върне, но на края просто не можех. Разделихме се и той наистина се върна, но за няколко месеца. После сам реши да продължи по нормален начин живота си. Така че, ако те спира само мисълта, че може да направи някоя глупост, по-добре недей. Никой не иска гаджето му да седи с него от съчувствие или съжаление.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Дай си малко време , както и на него, да помислиш и да видиш дали наистина чувствата са изстинали или е нужно да направите нещо, за да върнете тръпката.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Няма какво да го чакаш. Щом ти си била отбой.. ясно е че няма връщане назад. Само ще се мъчите. Разделете се, а другия път решавай какво искаш преди да почнеш една връзка. Щото несериозно си подходила.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Ама за какво ще му даваш време на него?! Ти си тази, която се чувства отегчена, не той. Ти се отдръпваш, не той. Ако искаш да даваш време, дай го на себе си, за да изясниш собствените си чувства и желания. Ти поговори ли с него? Каза ли му как се чувстваш, предложи ли по някакъв начин да разнообразиш връзката ви. Защото, ако не си, той няма как да знае какво се случва с твоята глава. Когато се разделих с едно бивше гадже, той започна да друса тежко и по много. В началото на запознанството ни, му помогнах да се отърве точно от тази яма и той успя. Месеци преди да скъсаме отлагах, защото си мислех, че ще се върне, но на края просто не можех. Разделихме се и той наистина се върна, но за няколко месеца. После сам реши да продължи по нормален начин живота си. Така че, ако те спира само мисълта, че може да направи някоя глупост, по-добре недей. Никой не иска гаджето му да седи с него от съчувствие или съжаление.
    Точно това ме притеснява.Той поне не взима наркотици.Отказа алкохола и цигарите заради меене,почна да води здравословен живот ,почна да иска да учи и да постигне нещо в живота .Сто пъти ми е казвал ,че аз съм му мотивацията за всичко.Може би наистина проблема е в мене не в него и сериозно трябва да помисля няд това .Мерси на всички за съветите

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Тъпичка си мощтттттттттттттттттттттт ттттно.Като гъз си наивна

anonymous708973
    Guest
    Помисли си дали не бъркаш изстиване на чувства с рутина.

Може да е лош период! И при нас го има и ние сме заедно от година и половина, но въпреки всичко съм обедена, че го обожавам въпреки, че понякога и при мен неговите шеги ужасно ме дразнят но за 2-3 дни отминава! Не прибързвай с решенията! Дайте си време и всичко ще се нареди! Успех!!!
    24.12.2010

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си