- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Новите комерсиални хитове
Какво ще кажете за най-новите безкрайноповтарящи се по модерните радиостанции хитове, песни в които има 3 тона, дето се повтарят 100 пъти и някакви негри или румънци се надуват с измислени междуметия... И тези песни се пускат на ден по 89727318 пъти от почти всички радио станции...
Аз ги слушам .. просто винаги имам нужда от фон, пък и са някакви такива глупави мелодийки които ти се забиват в главата, пееш си ги няколко дена, след което ти омръзват до такава степен, че никога повече не ги слушаш. ;д
Иначе на компютъра и в телефона си имам друга музика, аз лично харесвам най-много музиката от 60те и 70те, но те са съвсем друг ритъм и мелодия и понякога трябва просто да сменя малко ..
Иначе румънските песни са толкова еднакви, много почват да ме дразнят ...
Писнали са ми на кура вече тия боклуци, а румънските са си една и съща песен, неква лигава музика и некви тъпаци дрънкат глупости
Май не сте разбрали че половината ви любими чалга изпълнители са масони? Е... вече знаетеИ успеха им се дължи на това!
Най-голямите масони в музикалната индустрия са - Beyounce, Jay-Z, Rihanna,Chris Brown, Lil Wayne и много други..
Чалгата е най-добрата промивка на масона Митко Пайнера чрез нея той управлява деградиралото чалга общество.
Простотията властва в нашата държава.Чалгата ни е превзела.Медиите са корумпирани и облужват интереси.Образованието е просто смешно всички знаем какво става и училищата.Докторите те правят на луд за едни хапчета.Родителите са унижавани със 300лева заплати.Бабите и дядовците работили за тази държава 40 години получават жълти стотинки. Политиците ни гледат нагло от екрана и ни лъжат в очите.Работим и плащаме данъци за да храним циганите. На никой не му пука за народа това не е държава а пародия,подигравка с някога великата ни родина.Ето каква е нашата прекрасна наистина страна дала толкова много на света.Решение няма...поне засега.Някой ден ще живеем добре кога зависи само от нас, и то когато се замисли всеки един от нас в такава България ли иска да живее.
Абе пишлеме, я ходи се застреляй! Кой те знае дали имаш и 16 години, масон бил. Ако наистина беше масон нямаше да издаваш такива неща по лапешките форуми, идиот. Още повече щеше да умееш поне да пишеш правилно. Тъпак.
^тук подкрепата бълва отвсякъде![]()
по темата: комерсиалните 'хитове' са такива, защото се помнят лесно, имат някакво бегло подобие на ритъм и всички ги слушат... 3 от причините, поради които това се слуша масово в днешно време ... всички ги слушаме, признайте си (не говоря за чалгата, тя е, а говоря за музиката по TheVoice, City and so on) ... а специално тези две телевизии The Voice и City се опитват да се ръководят от Mtv, което си е доста показателно
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
хехе.. нямаш го.. какво спориш със сънен човек ;д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Вие май не разбирате от музика.. слушайте си там гюбеците и стига сте писали глупости.
Да, и аз не разбирам как така се наложи тази мода, в стил "нискобюджетен румънски хит". Не, че са лоши, но наистина десетки песни почти не се различават... Тъпо.