- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex with my ex <3
Ако стигна до секс с бившия .. ще му го отрежа и ще си тръгна, тва заслужава тоя боклук. Но с по бившия няма да откажа!![]()
![]()
![]()
Не ми се струва особено добра идея!
maDamn
С бившата бих искал, има супер яко тяло, стегнато 1.70 и малко висока, няма да откажа
Но като цяло, правил съм секс с бивша, не беше само това и не се получи както си го представях.
Та да грешка е цялото нещо ако с тоя човек сте имали нещо заедно, ако връзката обаче е била кратка и безсмислена и сте останали приятели след това, защо не?
Зависи от чувствата към бившия (ако има такива де) и от това в какви взаимоотношения сте в момента. Принципно не е лоша идея с оглед на това, че си познавате вкусовете и можете да си доставите удоволствие. Но ако все още имаш нещо към него, а искаш да го забравиш- по-добре се отдръпни и не прави нищо с него. Иначе секс с бивш за мен си е било винаги ... просто секс с бивш и нищо повече.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мда, правила съм го ... И не е мн добра идея като цяло. Но нашето като че ли беше секс за сбогуване поне аз така го разбрах. А и гадното беше, че аз още го обичах и след този секс отношенията ни напълно приключиха ... Никога не бих го направила отново
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Секс с бившата еми супер![]()
Защо не.. може пък да се оправят нещата ;дд
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
На този етап не си го представям дори .. За мен, щом нещата са приключили, просто продължавам напред ..![]()