- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тази нощ сънувах Крисинка (LoveSick)
с такива плашещи интернет психари дето сънуват виртуални герои само пцовни и бой
дано си на 13-14 брат , че по голям ли си , тряа си бати Олигофрена застрелян хахахаха
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
еми олигофрен застрелян си даСя кат си призна кво очакваш , майка ти да спре да лапа ли
![]()
ама хубаво ли свири майка ти или да питам съседа ви![]()
Сега да ти кажа ли и аз, че не си интересен?![]()
Никой не е интересен след като пише тук, важното е някак да убиваме времето, пък някой път става и яко.![]()
Иначе мама не живее у нас, тя си има други съседи. Нашите съседи с тати всичките са много точниЖивеем в затворен жилищен комплекс, само с яки и богати хора.
![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Тая е тежко болна на смъртно легло. Тя си го каза докато те нямаше. Не се занимавай, ще се прецакаш. Щом и аз не се занимавам, смятай!
Тя Ловсик си го обясняваше из темите, че имала рак и умирала. Сега вече доколо е истина..
цигарите ли я повалиха, хахаххах
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ето, че не само аз съм чел, а вие - да сте чели!
Така че аз не се шегувам, такива са нещата.
To чели - много чели. Ама шегувала ли се е или не? Че повечето тук нямат реална представа, кое е шега, кое истина.
На мен не ми е звучало да се е шегувала, а и шега с тези неща кой би си правил - не всички са като теб.
Беше казала, че трябва да пие някви хапчета от които може да напълнее но ако не ги пие може да няма деца цял живот
това е което аз съм чел
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...