- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много се притеснявам
Моля не ме съдете,просто трябва да споделя,защото ще се побъркам.С един приятел се натискахме на един купон,целувахме се дори легнахме заедно ,но правихме само орална любов.Нз как стана но понеже бяхме голи,главичката на пениса му се опря във вагината ми и леко дори влезе,но веднага я изведи понеже се сетихме ,че е без презерватив .Не сме правили секс после,но ме притеснява това ,че беше без презерватив.Той е отговорно и сериозно момче попринцип и му имам доверие.Каза ,че нищо не е станало.Но аз в момента се побърквам ,то е нормално сигурно да си мисля дали всичко е наред.От тогава минаха 5 дена ,а аз ще полудея понеже ще ми дойде чак на 17 януари.Просто нямам на кого да кажа и исках да го напиша тук.Мн мн мн се притеснявам.
Последно редактирано от lushka55 : 01-04-2012 на 17:03
То ако ставаше така от нищото, знаеш ли колко жени щяха да са бременни.
Дишай, нищо ти няма.
Ъм лол... Не си бременна. Като видиш щъркел да лети към тебе, панираш ли се?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бе земете малко се образовайте бе! Как може да сте такова тъпо племе грам сексуална култура да нямате... пази боже от идиоти!
Нали не е свършил, бе моме, кво се филмираш..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ми не е свършвал,просто питам понеже знам ,че докато е възбуден може да се отдели малко количество сперма и затова толкова го мисля .
Всъщност не мислиш, защото за да може спермата да достигне яйцеклетката и да я оплоди, знаеш ли с каква сила трябва да бъде "изстреляна" и то докато е вътре в теб?
Първо не е свършвал, второ даже не е проникнал, ти да не мислиш че сперматозоидите могат да летят...