.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Unhappy Не мога да се сприятелия с МОМИЧЕТА

Здравейте Аз сам от Варна мисля че добре изглеждащ и просто приятелствата с момичета не ми се получават не знам, но не ми го казват в прав тест не искам да сме приятели, но просто не говорят толкова с мене.С момчетата нямам никакъв проблем имам сигурно 200 - 250 приятели на които мога да разчитам във всеки един момент, но с момичетата не е така и ми е много трудно.Тук не говорим за гадже, а за приятелство
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    имам сигурно 200 - 250 приятели на които мога да разчитам във всеки един момент,
    FACEPALM...DOUBLE FACEPALM
    ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ?!
    това че имаш 250 приятеля във фейса, не значи че можеш да разчиташ на всичките бе човек..
    леле божеее..
    ако наистина си мислиш, че имаш толкова приятели, тогава е излишно да питаш защо нямаш приятелки..
    хората се делят на 3 вида:приятели, познати и врагове, не може всеки от детската ясла, предучилищна, 1ви клас, 9 клас да са ти приятели.
    шокирана съм направо..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    имам сигурно 200 - 250 приятели на които мога да разчитам във всеки един момент
    Не, че нещо, ама.. Малко се изхвърляш според мен. 200 човека, на които можеш да разчиташ във всеки момент? Seriously?!

Иначе за момичетата - дръж се добре с тях (не бъди простак), изслушвай ги, интересувай се от проблемите им, подкрепяй ги..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Писна ми от такива теми - всеки втори да мрънка по форумите какво му е и защо не го харесват при положение, че е добре снажен и много красив. Абе, не разбрахте ли, че повечето търсим нещо повече от това?

Като онзи с темата "20 годишен и девствен" си. Влез и я прочети, защото написаното там се отнася и за теб. И какви са тия 1000 приятелi? Истински приятел се търси с години, а понякога въобще не се намира. Това, че си пиеш бирата и шляеш по улиците с 50 не означава, че 49 от тях няма да ти забият нож в гърба, ако трябваше да спасяват своя задник.

Мега фен
    Град
    Earth...
    тъй като липсват емотиките ще го напиша:

хахахахахаххХхАхахаХхахАХ аХахахаХхахаХАХахаххахАХА хАхахххахАХ!

кви 200 приятели, на които да разчиташ.. лелелееее

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Добре вие си знаете, но аз исках съвет нещо, а вие ме нападате.Мерси за което, благодаря много...
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е ли възможно да не намираш общи теми за разговор с момичетата ? Или да намираш , но да не привличат чак толкова тяхното внимание ? Да се хвалиш , да кажеш на всяко едно място колко си добър ? Помисли добре къде ти е грешката.

А за 250 приятели ? На това даже дете от детската градина няма да ти повярва ! Осъзнай се какво приказваш. Не може да имаш толкова хора до себе си , на които да разчиташ във всеки един момент. Приятелството се гради с години. Пък и не забравяй , че истинските приятели обикновено се броят на пръстите на едната ти ръка.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Само едно ще кажа: Ще спешелиш повече приятели за 2 месеца, ако се интересуваш от хората, отколкото за 2 години, ако говориш само за себе си!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хахахах щото си тъп...

аз мога да бъда приятел с почти всяко едно момиче...независимо дали само тя така ще си мисли и ще казвам, това което иска да чуе

офф мн се дразня като някой зададе въпрос и всички започват да се хващат за най-малкото нещо и се смеят ли смеят разбираш ли и не се поглеждат в огледалото - Ако не забелязвате момчето пита как да се сприятели с момичета, а вие коментирате колко приятели момчета има - безумие по бг форумите както и да е. КЪм автора - трябва да се държиш с момичетата приятелски, тоест представяй си, че говориш с момчета, но разбира се темите ще са малко по-различни.Трябва да се държиш отпуснато, да говориш, да пускаш майтапи - тоест да ги накараш да искат да си говорят с теб. Не знам на колко си, всъщност то няма значение - просто бъди себе си. Може да започнеш с поздравяването, казваш здрасти на всяко момиче, което познаваш или тези, с които искаш да дружиш. Заговаряй ги и мисля, че скоро ще имаш приятелки. Успех, а ако и наистина изглеждаш добре в близко бъдеще приятелките ти ще станат повече от приятелите ти >250 Шегичка айде успех
    Последно редактирано от blackstreet : 01-07-2012 на 10:12

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от blackstreet Виж мнението
    офф мн се дразня като някой зададе въпрос и всички започват да се хващат за най-малкото нещо и се смеят
    Добре дошла в интернета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си