.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив

2 минути плътен смях :d (spodeli.info)

http://spodeli.info/spodeli_info_sex.../Gejdar_536202

Гейдар

Имате ли представа по какъв начин да разпозная момчета на моята възраст, които имат същата ориентация. На 24 съм. Наскоро попаднах на това, че някои хора много лесно ги разпознават, аз обаче не мога. Как става това?
    И интересно по какво личи? Все пак не търся травестит, а просто представител от същия пол. Аз самият също държа на това, което съм.

31.03.2009. 14:14sms

К: on 08.08.2009. 13:44

Дейба ваща майка педераси гадни-събрахте се бе! Дават вече скайпове, срещи ще уреждат. Ще взема и аз да се срещна с вас-кавалджии гадни и такъв бой ще ви метна, че няма да може да се ебете поне година. Аз немога да разбера духачи миризливи кво удоволствие ви прави да лигавите бастуна и да си давате гъзовете да ги шибат??? То затова България загива-младите все повече бягат в чужбина, мъжете са малко а на всичкото отгоре все повече ставате гадни педераси. Мамичката ви мизерна дейба, да ми ядете лайната педеруги нещастни. А на автора-педерас шлякан, да те хванат банда рунтави цигани и да те изнасилват в продупчения гъз докато си изсереш червата, майка ти мръсна дейбааа.....

Аз също съм на това мнение , даже ако съм в парламента ще направя такъв закон , че педерастите да бъдат НАБУЧЕНИ НА ДЕБЕЛ КОЛ в центъра на града и ще задължа всяко едно момче да минава оттам и да види какво го чака ако "обърне резбата" !!!
    Борбата с УРОДИТЕ - педерасти трябва да е МНОГО ЖЕСТОКА !!!

Повече от фен Аватара на Miichelle
    lol
    ..
    yep.... reality bites -.-

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Miichelle Виж мнението
    lol
    ..
    +1 Побъркан човечец.

Мега фен Аватара на D1esel
    Аз знам как да разпознавам момчета гейове, на които не им личи, ама няма да ви кажа, за да ви е ят!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Аз знам как да разпознавам момчета гейове, на които не им личи, ама няма да ви кажа, за да ви е ят!
    Себеподобните лесно се усещат.

Иначе наредбите са стабиУни.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Себеподобните лесно се усещат.

Иначе наредбите са стабиУни.
    Не е верно. Не се усещаме... т.е. не усещат

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Разбрахме, че си прикрит педераст. Ако продължаваш да солиш гейовете, това ще стане очевадно.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Прав е човека.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си