- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- "Най-неприятното съсловие са гейовете"
Добре е момичета не ви ли е по-добре да сте с мъж бе, самотата ли кара жените да спят с жени или лошото отношение на мъжете към тях, кажете аде.
Аз познавам едно момиче (не е кой знае каква красавица) и върти 4 мъже едновременно (те не знаят един за друг), а красиви жени си стоят дома сами и спят с жени братче, и защитават хомосексуалността във форумите, грехота. тц-тц, язък.
Последно редактирано от defender : 01-10-2012 на 19:19
Каква самота, бе, аз си харесвам и мъже и жени. Не го избирам аз да е така, в природата ми е, в природата на много нормални жени е да харесват жени. И няма нищо ненормално или болестно в това, бахти.
като се ожениш, се оправиш, пък ако се ожениш за мене, се оправиш, нема да ти остане сила да ходиш по женско, ама ще трябва добре да ме храниш.
Последно редактирано от defender : 01-10-2012 на 19:50
еееее споко, ние като се видим, аз ще те ошлайфам и ще ти обърна ценостната система в правилна поляризация.
същинската причина за всяка болест и за всеки афект а и въобще за всяко зло като цяло е именно системата на верческото/духовното беззаконие, която е в основата на явлението на злото в Божието Творение тук, досега в това отношение са били откривани множество вторични фактори, т.е. такива като: генетични, биологични, вирусологични, псих(олог)ични, социални, икономически, политически, народни, културни, етнически, расови, полови, и пр., но истината според Божието Слово и Св. Писание е че същностната причина/първичният фактор за явлението на злото е именно верческото/духовното беззаконие, което човешката религия вършеше за всичките тези 5-6 хилядолетия, понеже в същността/"ядрото" на всеки вторичен фактор стои именно системата на верческото/духовното беззаконие, ето защо опита за (раз-)решаване на проблемите чрез съобразяване само/единствено с вторичните фактори винаги е бил и все още е слабо ефективен, и никога по такъв начин проблемите не са били разрешени от корен и веднъж завинаги, но ето защо все още ситуацията си остава все така суетна както е било досега за всичките 5-6 хилядолетия, и тя е неспасение и погибел за мнозина, а целта на истинският Господ Бог и вярата, която Той е (съз-)дал, е съвсем директно, пълно, и вечно спасение за всички човеци/одушевени без никакви усложнения(-нявания), но липсата на покаяние от верческата/духовната неправда у духовниците/духовните служители е основната причина за наличието на суетна ситуация все още, така че, именно там, в наличната верческа/духовна неправда, се таи всичкото зло.....
"Тогава погледнах по причина на гласа на надменните думи(т.е. тогава видях че същинската причина за злото са верческите/духовните неправди), които рогът изговаряше(т.е. които неправедните духовници/духовни служители вършеха), гледах догдето звярът биде убит, и тялото му погубено и предадено да се изгори с огън(т.е. догдето верческото/духовното беззаконие биде унищожено веднъж завинаги). А колкото за другите зверове(т.е. а колкото за другите три дейности, които са: физическата, икономическата, и психичната/интелектуалната), тяхното владичество(т.е. тяхното беззаконие) биде отнето; животът им, обаче, се продължи до време и година." Данаил 7: 11-12
Последно редактирано от npp : 01-10-2012 на 22:47
npp, а може ли да кажеш какво е отношението ти към исляма. Мерси!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ейййй, ти с тези книги не можеш да го преживееш бе братче.
Ами не, не лъжа, но не съм ги чел още всички, защото когато ги чета аз си подчертаем и си изкарвам важни неща на отделни файлове а това отнема време.
Християнството да твърди, че хомосексуализма е вроден ли бе, що не ходиш да спиш, че се вижда че си изморен.
ислямът е просто една от многото човешки(сиреч, неправедни) религии, създадена от лъжливи арабски пророци, която религия представлява просто разширение на старият завет с елементи на новият, но както вече обяснихме, старият завет е пълен с несъвършенства/неправди, защото е бил продиктуван от дявола чрез въздействие от страна на неправедните вярващи, понеже Моисей и останалите истински Духовници/Пророци били притиснати от тях и не могли да избегнат всичко онова което последвало, понеже тогава дявола е имал голяма вътрешна власт на небето подобно на Бог, но преди две хилядолетия Бог премахнал всичката дяволска вътрешна власт чрез Жертвата на Синът Си - Господ Исус Христос, и така, старият завет бил анулиран заедно с всичките му несъвършенни/неправедни постановления и заменен с Нов, който Нов Завет е бил даден директно/лично от самият Господ Бог, понеже самият Госпоод се явил в тяло подобно на човешкото и така Бог и Той(Исус) извършили този наистина Велик Подвиг, а именно освобождение на цялото човечество от вътрешната власт на сатана, която е била доста голяма власт..... - така че, такава религия като ислямът е крайно погрешна/ненавременна/неуместна
Последно редактирано от npp : 01-10-2012 на 23:09
Хомосексуализма специално при мъжете е вроден, да, това е така и аз няма как да не вярвам след като е доказано. Не е въпрос на желание, аз дори да не вярвам, това няма да се промени. Дали е нормално ? Зависи какво разбираш под нормално. За мен не е нормално хората да проявяват насилие един към друг, не са нормални убийствата, войните, кражбите и прочие. Ако един хомосексулист убие, това е също толкова лошо колкото ако го е направил един хетеросексуален, нито повече, нито по-малко.
На мен по-интересно ми е защо обръщате толкова внимание на хора които не вършат никакво криминално деяние. В днешните новини ми направи много силно впечатление това, че Гърция е признала педофилите, ексхибиционистите, клептоманите, пироманите, пристрастените комарджии, фетишистите и садомазохистите за ИНВАЛИДИ. Да, ето това са хора с психични разстойства, те трябва да се лекуват, а не хомосексуалистите ! Хомосексуалистите, които не извършват престъпни действия с които да рушат обществения ред или живота на друг човек, за мен няма как да са ненормални !
Че аз съм си с мъж, но не мисля, че самотата кара жените да си лягат с жени. Е, понякога да, но не е основен фактор. Лошото отношение на мъжа също може да изиграе роля. Според мен има няколко вида жени с хомосексуални наклонности.
Бисексуални, повечето от които са дори красавици, но ги привличат и двата пола, не са феминистки, повечето от тях имат добри отношения с родителите, не са били малтретирани. Това за мен е най-голямата група.
Има и лесбийки които просто никога не са били привлечени от мъж, а може би никога няма да бъдат.
Има и отявлени лесбийки феминистки които като чуят "мъж" и вадят ножа, като амазонки са.
Да, разбира се има и такива които са били насилвани физически и психически от страна на мъж или баща. Познавам дори такива които не обръщат внимание на визията си, мъжете не ги забелязват и това ги насочва към същия пол. Факторите са много, но за мен важното е, че сред тях има умни, интелигентни и забавни хора и не съм забелязала да притежават най-долните качества от двата пола.
а защо тогава щом според теб хомосексуализма е вроден , тогава при убийците как е, да си убиец вродено ли е, да си лъжец вродено ли е или е придобито в последствие от обстоятелствата? К'во ще кажеш?
Последно редактирано от defender : 01-10-2012 на 23:15
нито ти defender си прав, нито те разбират Същността на проблемите, най-малко(-то) защото са невярващи/нерелигиозни/неокултисти, а ти защото нямаш правилната вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, така че, няма как неспасението или погибелта да са Любов/Правда, понеже ти съвсем показно отново бързаш да съдиш/осъждаш, а не да показваш Любов, но Бог е съвсем директно: Спасение, Изцеление, Възкресение, Изправление, Осигуряване, Благовестие, и пр., понеже точно това означава библейската фраза "Бог е Любов" - точно това е нейният смисъл, иначе какво би било/е любовта?!, освен лицемерие.....
например, (питам всички ви), как ви се струва някой болен да влезе в болница и там всички лекари да казват: "ние не лекуваме болни", или: "медицината не е за лечение на болни хора", или: "медицината е само за лечение на лекарите", и тям подобни?!, може ли такова/подобно отношение в вярата да е Любов/Правда?!
Последно редактирано от npp : 01-10-2012 на 23:43
От биологична гледна точка - не, не е вродено.
Много по-вероятно е да бъдеш престъпник ако си в семейство на престъпници от колкото хомосексуалист в семейство съставено от еднополови родители, просто защото на хомосексуалноста не се отразяват толкова факторите от социалната среда колкото от ембрионалното развитие.
^
^
делата на любовта трябва да са плод на вярата
"А всичко, що не е от вяра, е грях" (Рим. 14:23)
Какво ембрионално развитие бе, хомосексуалността е придобита въз основа на възпитание, морал и обстоятелства на живот, това е болест на мисленето, на ума, болест отключена от някакъв житейски фактор или личностен комплекс, не плод на ембрионално развитие. Пронституцията, наркоманията сигурно и те са плод на ембрионалното развитие.
Последно редактирано от defender : 01-11-2012 на 00:33
да не би да искаш да кажеш че за да може майката да обича детето си първо (ще) трябва да "върти собственоръчно" някаква "воденица" наричана вяра, иначе ако не е вярваща тогава ще захвърли детето си просто ей тъй?!, или нима когато най-малките деца обичат родителите си, (те) първо се молят на Бог за да им даде любов, иначе ако не се помолят тогава няма да могат да обичат родителите си?!
"И един силен ангел взе един камък голям като воденичен, та го хвърли в морето и рече: Така стремително ще бъде тръшнат Вавилон, великият град(т.е. великата човешка религия), и няма вече да се намери..... и шум от воденица няма вече да се чува в тебе;" Откровение 18: 21-22
никак не разбираш правилно Св. Писание, а в случая по-спецално Римляни 14: 23, то и превода на Библията е несъвършен - по отношение на този стих в православната се оказва по-лош, но това не бива да служи като извинение за вършене на верческа/духовна неправда, в това, което си цитирал, Св. Павел иска да каже че, който върши верческа/духовна неправда върши грях, а не че който не е вярващ, защото цялата Библия е на темата за разликата между правилната и неправилната вяра (в Бог), там въобще не се говори за нещата от света на невярващите/нерелигиозните/неокултистите, понеже Библията е изцяло духовна книга за вярата, а не книга за: готварски рецепти, секс пози, или която и да е от потребителските теми от света на невярващите
много се заблуждаваш ти, но никак не беше единственият в това отношение досега, но имаше милиони такива "вярващи" като теб, които само говорят за някаква си себична/користна вяра, от която ползата е само за тях и за никой друг, но никога не вършеха делата на Правдата, а в случай че още не си Разбрал, Правдата е пълно Спасение и Осигуряване от истинският Господ Бог към всички човеци за вечен живот, а не само за някои, и затова се говори за Правда, която библейска дума е сходна с думата "равноправие"
"Никой да не търси своята лична полза, но всеки ползата на другиго..... Не ставайте съблазън(т.е. не вършете неспасение и погибел) ни на юдеи(т.е. вярващи), ни на гърци(т.е. нито на невярващи), нито на Божията църква; както и аз угождавам на(т.е. както и аз винаги работя за Спасението и Осигуряванто от истинският Господ Бог за) всички във всичко(т.е. за всички човеци в всяко отношение), като търся не своята си полза, но ползата на мнозина(т.е. на всички други човеци), за да се спасят." 1 Коринтяни 10: 24-33,
"Исус Христос е същият вчера днес и до века(т.е. никога не се променя, Той винаги ще си остане така съвършенно Добър/Любящ/Праведен както човеците го видяха че е докато беше тук в този свят). Не се завличайте от разни и странни учения(т.е. не се водете от каквито и да било несъвършенни и неправедни верчески/духовни учения); защото е добре сърцето(т.е. вярата) да се укрепява с благодат(т.е. с Съвършенната Божия Любов/Правда), а не с наредби за ястия(т.е. а не с наредби за верчески/духовни дейности), от които не са се ползували ония, които не са се водили по тях(т.е. от които ползата може да бъде само за онези, които ги следват)." Евреи 13: 8-9
Последно редактирано от npp : 01-11-2012 на 02:30
Как точно се възпитава гей ?! Обясни ми, моля ти се, аз съм малоумна и вчера паднах от марс!
Възможно е да възпиташ курва (Морис Уест - Свят от стъкло), възможно е да възпиташ престъпник или лъжец.. но как точно ще възпиташ детето си към кой да изпитва чувства ?! Това е въпрос на избор! Абсолютно и изцяло личен избор. Избор на АЗ-а!
Друг вече е въпроса колко е процента от хора, които твърдят, че са гей, но всъщност го правят на пук..
А и някога замисляли ли сте се дали психологичните статии на които се основавате не са просто израз на анти-фройдисткото настроение на авторите им ? Да, Фройд е бил гей. Съвсем логично е след като не харесват Фройд да побързат на оплюят гейовете.. Или това е твърде елементарно, за да се сетите за него ?!![]()
Но нека подчертая, не твърдя че е и вродено. За мен това си остава избор. Разбира се, че не може да се събудиш една сутрин и да кажеш "от днес съм гей" и да щракнеш с пръсти. Но и не мисля, че е хубаво да се оправдава с ген или с нещо друго, защото така се категоризира като болестно състояние, а то съвсем не е такова!
Какво имаш в предвид с това, че си остава избор. Дори ако беше следствие от средата, пак нямаше да имаш кой знае какъв избор, нали факторите и обстоятелствата те правят такъв - не можеш да го промениш, като е вродено още повече нямаш избор. И двата случая не е твое решение. Може да не съм те разбрала правилно, ако е така извинявай.
А защо това, че се определя от ген задължително да го категоризира като болестно състояние?Но и не мисля, че е хубаво да се оправдава с ген или с нещо друго, защото така се категоризира като болестно състояние, а то съвсем не е такова!
Съгласна съм. Чисто физически и мен ме привличат както мъже, така и някои жени (вярно, по-рядко, но има такива). Една от причините да предпочитам мъже, е че качествата от характера, които аз лично харесвам, се срещат най-често при тях. Ако става въпрос за сериозно обвързване обаче не мога да си се представя с жена. Както и да е, не виждам какво толкова неестествено и болестно има в хомо/бисексуалните, но и не виждам смисъл толкова да спорите точно на тази тема.
Ти май не правиш разлика между духовна любов и плътска, повредена любов.
Май много повърхностно гледаш на любовта. Християнството съвсем не е така повърхностно както си го представяш, то докосва и разобличава и най-съкровените кътчета на човешката душа.
То и разбойникът е привързан към своите приятели разбойници, но не заради друго а защото му помагат в престъпните му намерения, какво ще кажеш за тази любов.
Не е важна само любовта но и повода, от който извира тази любов.
Евангелието отрича любовта, зависеща от движението на кръвта и плътските чувства, това не е истинската, спасяващата любов.
И знаеш ли еретико, откажи се от твоето неправилно разбиране на любовта и вярата, докато още имаш време.
Тука окончателно вече ме разби, това не е истина просто. Какви ги говориш бе npp ........ Абе този дето ти се е явил при медитацията, да не би да е бил някакъв демон преоблечен в ангел бе и да те е заблудил.
Последно редактирано от defender : 01-11-2012 на 10:10
не споря кой е по-християнин, просто изобличавам ереста.
Затова е и казано: "Страни от еретик, след като го посъветваш веднъж и дваж."
Ако сектантите и еретиците сами се откажат от заблудите си, то Църквата ще ги приеме отново, като блудния син.
Последно редактирано от defender : 01-11-2012 на 09:53
както вече ти беше обяснено, медицината е за лечение на болните хора, а не за здравите, които нямат нужда от лекар, а колко повече вярата е за спасение и осигуряване на човеците отколкото медицината, след като е нещо (съз-)дадено директно от самият истински Господ Бог?!, Исус не е съдил/осъждал дори и наричаните с думата "грешници", но ги е имал просто за болни, които трябва да бъдат излекувани още сега веднага, не после, или как ти се струва лекарите от медицината да се окажат по-Добри от Бог, след като лекуват пациентите съвсем директно, без въобще да ги съдят, понеже имат за цел просто да излекуват всеки болен прилагайки лечението съвсем директно, а колко повече (Целта на) истинският Господ Бог и правилната вяра в Него е (за) съвсем директно съвършенно Спасение/Осигуряване на човеците/одушевените?!, или, може ли Господ Бог да е по-неправеден от човеците?!
"И като минаваше оттам, Исус видя един човек, на име Матей, седящ в бирничеството; и рече му: Върви след Мене. И той стана да Го последва. И когато бе седнал на трапезата в къщата, ето, мнозина бирници и грешници дойдоха и насядаха с Исуса и с учениците Му. И фарисеите, като видяха това, рекоха на учениците Му: Защо яде вашият учител с бирниците и грешниците? А Той, като чу това, рече: Здравите нямат нужда от лекар, а болните. Но идете и научете се що значи тази дума: "Милост искам, а не жертви", защото не съм дошъл да призова(т.е. да доведа) праведните, а грешните [на покаяние](т.е. до Изправление)." Матей 9: 9-13
еретика си ти, защото си мислиш че е много по-добре всеки да трябва постоянно/систематично да точи вода от някакъв "кладенец" наричан от теб и от още милиони като теб "вяра", и то дори такава която е без любов, за (да може) да е "утолен", вместо всеки човек да получи съвсем директно съвършенно спасение и осигуряване веднъж завинаги?!, наистина си много неправеден, щом след толкова много откровения, които ти бяха представени от самият истински Господ Бог, макар и чрез някакъв обикновен човек, който дори е езичник, ти пак продължаваш да си мислиш че целта на Бог е всеки човек да трябва да върти непрестанно някакво (си) "воденично колело" наричано от неправедните духовници/вярващи с думата "вяра", вместо да получат съвсем директно нужната "добра храна" навреме, и то така че никога повече да не ги удари "глад"/"жажда"
"Дохожда една самарянка да си начерпи вода. Казва й Исус: Дай Ми да пия. (Защото учениците Му бяха отишли в града да купят храна). Впрочем, самарянката му казва: Как Ти, Който си юдеин(т.е. духовник/вярващ), искаш вода от мене, която съм самарянка(комент., по принцип самаряните в онези времена са били невярващи/нерелигозни/неокултисти)? (Защото юдеите(т.е. защото духовниците/вярващите от човешката(сиреч, неправедната) религия) не се сношават със самаряните(сиреч, поради това че самаряните са невярващи)). Исус в отговор й каза: Ако би знаела Божия дар, и Кой е Онзи, Който ти казва: Дай Ми да пия, ти би поискала от Него и Той би ти дал жива вода? Казва Му жената: Господине, нито почерпало имаш, и кладенецът е дълбок; тогава отгде имаш живата вода? Нима си по-голям от баща ни Якова, който ни е дал кладенеца, и сам той е пил от него, и чадата му, и добитъкът му? Исус в отговор й каза: Всеки, който пие от тая вода, пак ще ожаднее; а който пие от водата, която Аз ще му дам, няма да ожаднее до века; но водата, която ще му дам, ще стане в него извор на вода, която извира за вечен живот. Казва Му жената: Господине, дай ми тая вода, за да не ожаднявам нито да извървявам толкова път до тук да изваждам." Йоан 4: 7-15,
"Кой е, прочее, верният и разумен слуга(т.е. кои в крайна сметка са Верните и Багоразумни духовници/духовни служители), когото господарят му е поставил над домочадието си(т.е. които истинският Господ Бог ги е допуснал да бъдат духовници/духовни слугители на човечеството); за да им дава храна на време(т.е. за да им осигуряват Добрите неща от истинският Господ Бог навереме)? Блажен е оня слуга(т.е. всеки духовник/духовен служител), чийто господар(т.е. чийто истински Господ Бог), като си дойде, го намери, че прави така. Истина ви казвам, че ще го постави над целия си имот(т.е. ще го награди с най-голямата награда). Но, ако оня слуга е зъл(т.е. но всеки духовник/духовен служител, който е зъл), и каже в сърцето си: Господарят ми се забави(т.е. и започне да служи на неспасение(-то) и погибел(-та)), и той почне да бие служителите си(т.е. човеците), и да яде и пие с пияниците(т.е. и да беззаконства с верческите/духовните беззаконици), господарят на оня слуга ще дойде в ден, когато той не го очаква, и в час, когато не знае, и, като го бие тежко, ще определи неговата участ с лицемерите; там ще бъде плач и скърцане със зъби." Матей 24: 45-51
имай предвид че Онзи, Който ми се яви слад като едни йоги-медитатори ме натовариха с невероятно колосална сатанинска сила, беше самият Исус Христос, Който ме освободи от "хватката" на дявола в миг на око, и Който ме направи Негов свидетел на Неговото Слово, не че се хваля с себе си, това не беше демон, но това беше Самият Господ
по принцип няма престъпление в любовта на родителя към детето му, нито на детето към родителите, нито на мъжът към жена му, нито на жената към мъжът и, нито на жителя към неговия съжител, и т.н., иначе няма да е любов, а "пре любо деяние" сиреч нещо лошо, нима Бог не обича всички човеци, нима Той не е създател на всеки човек най-малкото чрез процесът на бременността, при който от една оплодена яйцеклетка израства цяло бебе?!, нима Небесният Родител обича само някои от децата си, а останалите не?!, нима Той е лош/зъл/неправеден Родител?!, и не иска да осигури всичко Необходимо за всеки един човек(всяко негово дете)?!
"Чули сте, че е било казано: "Обичай ближния си, а мрази неприятеля си". Но Аз ви казвам: Обичайте неприятелите си и молете се за тия, които ви гонят; за да бъдете чада на вашия Отец, Който е на небесата; защото Той прави слънцето(т.е. Благото) Си да изгрява на злите и на добрите, и дава дъжд(т.е. Очистване) на праведните(т.е. на вярващите) и на неправедните(т.. и на невярващите). Защото, ако обичате само ония, които обичат вас, каква награда ви се пада? Не правят ли това и бирниците? И ако поздравявате само братята си, какво особено правите? Не правят ли това и езичниците? И тъй бъдете съвършени и вие, както е съвършен вашият небесен Отец." Матей 5: 43-48
Последно редактирано от npp : 01-11-2012 на 12:20